iPhone 6 Home Tuşuna tam basmadan tık sesi gelmesi

FemoMadnes

Kilopat
Katılım
7 Temmuz 2017
Mesajlar
113
Arkadaşlar, telefon daha 1 aylık. Normal bir şekilde telefonu kullanıyorum. Az önce fark ettim ki home tuşuna basmadan hafifçe bastığımda tık tık ses gelmeye başladı. Hafifçe basıyorum içine göçüyor. Bunun haricinde başka sorunlarda var. Değişim olur mu? Bu kadar sıkıntı yaşayacağımı tahmin etmemiştim.
 
Beni çok sinir ediyor bu sorun. Elimi tuşun üstüne getiriyorum. Tık tık rahatsız edici bir ses var. Sert basınca sorun düzeliyor ama bir zaman sonra tekrar başlıyor. Sanki home tuşunu tutan altındaki mekanizma zarar gördü.
 
Bende sizin gibi takıntılı biriyim insanın canı sıkılıyor böyle durumlarda ama 0 hata beklememekte lazım kul yapımı sonuçta çok takarsan mutlu olamazsın boşver :) Sorun ilerlerse götürmekte fayda var tabi
 
Bende de aynı sorun vardı. Başarı'da ekrandan gelen tıklama sesi ve bu sorun için değişim yapmışlardı. Yine de rahatsız ediyorsa götürebilirsin. En fazla 1 hafta telefonsuz kalırsın
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı