iPhone 6 iOS 11.4.1 Pil Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
iPhone 6'mda iOS 11.4.1 yüklü. Şarjı çok çabuk gidiyor ve normal kullanımda bile ara ara ısınabiliyor. Bu sadece bende mi böyle yoksa sizde de böyle mi? Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma yaz aylarında olduğumuzdan normal sayılır. iPhone 6 da epey eski bir cihaz. Bataryanız eskimiş olabilir. Her şeyi geçtim iPhone 8 kullanıcısı olarak bataryasını yetersiz buluyorum. Maalesef kaderimiz...
Telefon bana ikinci el olarak geldi ama güvenilir ve tanıdık birinden o daha 1 ay kullanmadı telefonu zaten en fazla yaptığı şey WhatsApp'a girmekti. O telefonu geçen sene almıştı. Ekranını kırmıştı ve telefon açılmıyordu. 1 sene kullanmadı telefonu. Sonra ben aldım yaptırıp kullanmaya başladım. Bana İos sürümü ile alakalı gibi geliyor.

iPhone yeni gelen güncellemelerle birlikte bir çok kullanıcının batarya düşüklüğüne yol açıyor. Yapman gereken tek şey garantisi varsa yollayıp yeni batarya taktırmak.

Benim bildigim iphone 6 ile 8 arasinda mAh olarak pek bi fark yok. Yanlissam duzeltin. Plus modelleri ve x te 2700mAh civarlarinda normal modellerde ise 1700 civari diye biliyorum.

Benim bildigim iphone 6 ile 8 arasinda mAh olarak pek bi fark yok. Yanlissam duzeltin. Plus modelleri ve x te 2700mAh civarlarinda normal modellerde ise 1700 civari diye biliyorum.

Tabii ki var fakat İphone 8’in yonga seti biraz daha iyi olduğu için durum az da olsa eşitleniyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı