iPhone 6 iOS 14 ve sonrası güncelleme nasıl yapılır?

Yer
Istanbul
İyi sosyaller. Elimde iPhone 6 cihaz mevcut. Sürümü 12.5.5.güncel yazılımları indirebilmek için iOS hatası alıyorum. Güncellemenin bitirilmiş olması sebebiyle cihaza neredeyse yazılım kuramıyorum. Jailbreak işlemi yapılabilir mi? Yeniden nasıl yazılım kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İPhone bir cihazı desteklediğinden daha yüksek bir İOS sürümüne güncelleyemezsiniz. JB ile uygulamanın eski sürümlerini çalıştırabilirsiniz.

İyi Sosyaller. Elimde iPhone 6 cihaz mevcut. Sürümü 12.5.5.güncel yazılımları indirebilmek için iOS hatası alıyorum. Güncellemenin bitirilmiş olması sebebiyle cihaza neredeyse yazılım kuramıyorum. Jailbreak işlemi yapılabilir mi? Yeniden nasıl yazılım kurabilirim?

iPhone 6'nin son yazılımı iOS 12'dir. Yukarısına çıkamazsınız.

iPhone 6 için öyle bir güncellemeyi yapma şansınız bulunmamakta, başka bir cihaza geçiş yapmanız tek güncelleme yolu maalesef (iPhone SE 1 ve iPhone 6 benzer fiyatlara sahipler ikinci elde).

1658216132737.png

Desteklenmiş olan son sürümler bunlardır o cihaz için.

İyi sosyaller. Elimde iPhone 6 cihaz mevcut. Sürümü 12.5.5.güncel yazılımları indirebilmek için iOS hatası alıyorum. Güncellemenin bitirilmiş olması sebebiyle cihaza neredeyse yazılım kuramıyorum. Jailbreak işlemi yapılabilir mi? Yeniden nasıl yazılım kurabilirim?
Jailbreak ile yazılım kurulamaz ancak iOS hatasını Bypass yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı