iPhone 6 mesaj atma sorunu

Daha fazla  
2 gün önce iPhone 6 satın aldım. Bu telefonu satın almadan önce iPhone 5s kullandığım için aynı hesabı kullanarak telefonun kurulumunu yaptım. Mesaj atmaya çalıştığım zaman kırmızı ünlem çıkıyor ve göndermiş olduğum mesaj gitmiyor. Vodafone kullanıyorum ve faturalıyım.

Ayarlar>Genel>Sıfırla>Ağ Ayarlarını Sıfırla ile bir deneme yapın bakalım düzelecek mi? Olmadı ise Vodafone arayıp, müşteri temsilcisine durumunuzu izah edin, hat kontrolü yaptırın. Bir sorun bulunmaması halin de tekrar mesaj gönderdiğiniz numarayı kontrol edin ve İMessage göndermediğinize dikkat edin. Bu sonuçlar da olumsuz ise yedeklemeye yaparak telefonunuzu restore edin ama hemen yedeklemenizi geri yüklemeden test edin. Sorun çözülürse yedeğiniz de bir problem var demektir.

Bence önce vodofone yi ara durumu anlat onlar bir baksın sistemden olmazsa verirsin garantiye sorun çözülür :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı