iPhone 6 mı 6S mi ?

-
-32 gb'a katılıyorum 16gb bu telefonlar için kesinlikle yetersiz. Fakat 32'de yetersiz olucaktır. 64/128 ideal.
Hafıza konusuna katılıyorum. Telefon 4K'yı süresiz çekiyor.
-Batarya daha küçük olmasına rağmen aynı performansı görüyor ise bu bir artıdır. Önemli olan boyutu değil ki, ne kadar enerjiyi ne kadar sürede harcadığı.
-SD kartı girişi olmaması da bence artısı, onun yerine bilgisayara bağlantı yapılarak direkde veri atılabilir veya iCloud kullanılabilir.
Hem SD kart tepsisinin olması tasarımsal açıdan eksi olurdu.
Batarya maalesef aynı performansı 3D touch yüzünden vereceğini zannetmiyorum.
SD kart olmaması kesinlikle eksi. SD kart tepsisi tasarımı kötü yapar demişsiniz. O zaman sizin için sim kart tepsisine eksi yön.

Hafıza konusuna katılıyorum. Telefon 4K'yı süresiz çekiyor.

Batarya maalesef aynı performansı 3D touch yüzünden vereceğini zannetmiyorum.
SD kart olmaması kesinlikle eksi. SD kart tepsisi tasarımı kötü yapar demişsiniz. O zaman sizin için sim kart tepsisine eksi yön.
GB konusunda hemfikiriz 32gb dahi olsa 4k 12mp bir kamerada çok çok yetersiz olucaktır.
Batarya konusuna değinirsek izlediğim birçok videoda 6&6s'ler neredeyse aynıydı, bazı testlerde 6'lar %10 daha iyi performans gösterebiliyordu. Bazı testlerdede 6s ler 6 lardan daha iyi sonuc verebiliyordu.
Sim kart tepsisi evet bence oda hoş durmuyor, bu tepsiden 2 adet olması tasarımı fena bozardı. Umarım zamanla o tepside kalkar.
Onun yanında hala koca firmaların nasıl akıl edipte kablosuz kulaklık koyamadıklarını anlamıyorum.. :) O deliği illa oraya yerlestiricekler. Yazık vallahi, 6s'ten sonra şu kulaklık deliği kalkmaz ise birdahada iphone miphone almam zaten.

GB konusunda hemfikiriz 32gb dahi olsa 4k 12mp bir kamerada çok çok yetersiz olucaktır.
Batarya konusuna değinirsek izlediğim birçok videoda 6&6s'ler neredeyse aynıydı, bazı testlerde 6'lar %10 daha iyi performans gösterebiliyordu. Bazı testlerdede 6s ler 6 lardan daha iyi sonuc verebiliyordu.
Sim kart tepsisi evet bence oda hoş durmuyor, bu tepsiden 2 adet olması tasarımı fena bozardı. Umarım zamanla o tepside kalkar.
Onun yanında hala koca firmaların nasıl akıl edipte kablosuz kulaklık koyamadıklarını anlamıyorum.. :) O deliği illa oraya yerlestiricekler. Yazık vallahi, 6s'ten sonra şu kulaklık deliği kalkmaz ise birdahada iphone miphone almam zaten.
Ek olarak, bazı özelliklerin olmaması daha iyidir, sd karta örnek olarak samsung cihazlarındaki 2 dokunmatik tuş ve önde dikkat dağıtan samsung yazısı gibi...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı