İphone 6 mı almalıyım ? 5s mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iphone 5S tercih etmeniz sizin yararınıza olur çünkü Iphone 6 ilk çıktığı zaman pek stabil olmayacak ve bir takım sıkıntılarla gelecek. Ancak Iphone 5S oturmuş bir sisteme sahip ayrıca daha ucuz.

Öncelikle telefon ile bağımlı olarak çalıştıktan sonra akıllı saatin falan bir anlamı kalmıyor açıkçası.
Bağımsız olarak bir işe yarayacak olsa işte o zaman bir anlam kazanmaya başlar.
Tabi elbette satın alabilirsiniz, havalı olur hani.

Iphone6 alırdım, çünkü 5S'in ekranı gerçekten yeterli derecede büyük değil. Bir akıllı telefonun boyutu Iphone6 kadar olmalıdır, bundan aşağı olmamalıdır.
O küçük ekranlara sıkılıp kalmak istemiyorum ben şahsen.

Akıllı telefon ve tablet piyasasını yaratan apple'ı, kimse donanımı yüzünden yargılayamaz bence. Daha düne kadar N95, N96'lara zamanının 1800-2000 liralarını veriyorduk kimse sesini çıkarmıyordu. iPhone telefon özelliği olan iPod olarak çıktı. İlk çıktığı gün elimizdeki telefonlar kadar ekranı vardı ve rehberimizdeki isim sayısı kadar yüksek frekansta çalışan bir işlemcisi vardı.

Yani iPhone'u rica ediyorum diğer telefonlar ile kıyaslamayın. Bütçe sorununuz yoksa, ihtiyacınızı görecekse, beğendiyseniz alın kullanın. Herkes almak zorunda değil, yorum yapmak zorunda da değil. Şimdi Hyundai ne kadar donanım kasarsa kassın, motor geliştirirse geliştirsin ben tercih etmem binmem. Mercedes'e gidipte senin niye 20 inç jantın yok demek gibi bir şeydi Apple'a büyük ekranın yok demek. Hayır kendimi bildim bileli teknolojiyi takip ederim, son dakika olaya dahil olmuş kişilerin çocuksu ve yarıştırmacı yorumu hatta bir ürün satın aldıktan sonra onu ilahlaştırıcı diğerlerini alçak düşürücü konuşmaları yüzünden tavsiye isteyen çoğu insan yanlış fikir sahibi oluyor. Neyse almışken iPhone 6 al.

Hala iPhone belleği ve işlemcisi diğer cihazlardan düşük diye diğerlerini tercih edenleri anlayamıyorum ve anlatamıyorum.
- iPhone 5S ve 6 oldukça iyi donanımlı telefonlar ikiside götürür. Ama yenilikçiyim derseniz iPhone 6.

Iphone 5S tercih etmeniz sizin yararınıza olur çünkü Iphone 6 ilk çıktığı zaman pek stabil olmayacak ve bir takım sıkıntılarla gelecek. Ancak Iphone 5S oturmuş bir sisteme sahip ayrıca daha ucuz.
Merhaba. Evet iPhone 6 birtakım sıkıntılarla gelebilir ama takdir edersiniz ki söz konusu saat de aynı sıkıntıları taşıyabilir. Mesela; Eminim sizinde dikkatinizi çekmiştir konferansta saat ile ilgili o kadar konuya değinilmesine rağmen saatin pil ömrüne nedense hiç değinilmedi. Ben unutulduğu kanısında değilim. Bu yüzden kardeşimize iPhone 6 hatta ve hatta büyük ekrana karşı bir alerjisi yoksa Plus modelini almasını tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı