iPhone 6 mı Note 4 mü ?

odoganrs1

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar bu 2 telefon arasında kaldım sizce hangisi iyidir? Genelde telefonda oyun video film gibi işlerle uğraşıyorum iphone alınca alışabilirmiyim hep android kullanıyordum.

Kardeşim İPhone 6 almanı öneririm performans açısından Note 4 biraz önde görünse de, İPhone 6 işletim sistemi ile öne geçiyor bence. İOS'u hiç kullanmamış olsan bile pişman olacağını düşünmüyorum.

Edit: Ayrıca bunların yanında S6'yı da düşünebilirsin ki fiyatı İPhone 6 ile aynı.

Son düzenleme:
Note 4 daha iyi bir seçenek ihtiyaçların doğrultusunda. Ama Android kullanıcısı olarak kesinlikle İOS almanı tavsiye ederim. İphone 6+ daha iyi bir seçenek.

Tabi ki iPhone 6 diye bir olay olamaz. Arkadaş konuda film ve oyun için istediğini yazmış. Film için iPhone 6 iyi bir seçenek değil. 1400p görüntü seçeneği bile sunan Note 4 varken. Eğer iOS deneyimi yaşamak istiyorsan da iPhone 6 Plus al. Film için 6'ya göre daha ideal.

Açıkcası Samsung'un hiçbir telefonunu sevmem şuana kadar becerdiği haltlar sağolsun. Note 4' de kötünün iyisi diyebilirim. İkisi arasından stabiliteyi göze alarak iPhone 6 diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…