Evet değil. Ama Miui 10 arayüzü ile çok iyi performans veriyormuş. İzlediğim testler ve okuduğum bilgilere göre.Xiaomi Mi 8 saf Android değil diye biliyorum.
İphone'a param yetmiyor işte maalesef. Şuan cidden çok fazla kasıyor İphone 6. Sosyal medya uygulamalarına bile girerken sürekli bekletiyor. 2 kere format attım sorun düzelmedi. 16 GB olduğu için sürekli doluyor hemen. Uygulama ve foto silmekten sıkıldım artık. Eskiden böyle değildi.O kadar fazla telefon kullanan biri olarak en az 3 yıl istiyorum diyorsanız kesinlikle İphone den bir model almalısınız onlarda dediğiniz gibi 3,5-4K kadar ki eğer gerçekten nefret etmiyorsanız da İphone 6 kullanılamayacak kadar kasan bir telefon değil(ios 12 ile), biriktirip alabilirseniz üst seviye almak daha mantıklı.
+ bir diğer şey ise 2,5K ya yurtdışından tamam getirdiniz ama garantisiz ürün Türkiye de her alanda garantisizdir servisi var vb götürseniz bakmadan geri yollarlar ve herhangi bir sorunda %95 telefon çöp olur. Bu yüzden alırsanız bile Garantili ürün almanız sizin faydanıza.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.