IPhone 6 mı yoksa 6s'in çıkmasını mı beklemeliyim?

maraytoo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi forumlar. Aklımda bir kaç sorun var onu sormak istiyorum. Hepimizin bildiği gibi Iphone 6 çıktı ama beraberinde bir çok sorun getirdi. Aynı diğer ürenler gibi İphone 5 ve 4'te de benzer sorunlar vardı bunlar İphone 5s ve 4s ile giderildi. Kanımca S serileri daha güzel oluyor İphone'nun. Şimdi bir telefon almak istiyorum, İphone 6 almak istiyorum ama 6s ile sorunların giderileciğini düşündüğümden çıktığında pişman olmak istemiyorum ve 5s'den fazla bir farkı olmadığını düşünüyorum. İphone 6+ bana çok büyük geldiğinden almak istemiyorum. Sizce ileriye dönük olarak 6s'i bekleyeyim mi yoksa 5s'den fazla farkı olmayan 6'yı mı tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem çok büyük telefonları sevmiyorsun. O zaman 5s alman senin için daha iyi olur. Kendi düşüncem iphone 6 alman yönünde. Bu arada bence teknolojide birşeyi beklemek yanlış sonuçta her gün yeni bir telefon çıkıyor.

Peki 5s beni iphone 6 kadar götürür mü aldığım telefon en az 2-3 yıl idare etmeli bu da beni tedirgin ediyor anlayacağın. Dediğiniz doğru teknolojiye ayak uydurmak hem imkansız hem de yanlış bkz ; bugün tanıtılan htc desire eye telefonu

Gerçekten S'li modeller daha uzun ömürlü oluyor
3gs 4s 5s hep böyle oldu Bende iphone6 almayı düşünüyorum benim de aklıma takıldı bu durum

Gerçekten S'li modeller daha uzun ömürlü oluyor
3gs 4s 5s hep böyle oldu Bende iphone6 almayı düşünüyorum benim de aklıma takıldı bu durum
biz düşüne düşüne telefon alamayacağız sanırım insan telefon alınca kusursuz ve yeni olsun istiyor :D

5S seni çok rahat 3 sene götürür.
teşekkürler yorumunuz için uzun bir forum gezintilerinden sonra 5s bataryası beni tatmin eder mi bilmiyorum :( sanırım ip6 ya yoneldim

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı