Satılık/Takas iPhone 6 Plus 16 GB

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Denizci
Telefonum iPhone 6 Plus 16 GB gri modelidir. Yurt içi kayıtlıdır. Batarya yeni değişti ahizesinde sorun vardı. Orijinal ahize takıldı. Telefonun ekranı orijinal ama benek benek olmuş parmak izi çalışmıyor cihazda bir de sessize alma tuşu arada çalişiyor. Cihazın çalişması kusursuz olup, hiçbir sorunu yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneme telefon bakıyorum ilanınızı gördüm fakat sormadan edemiyeceğim.
Şimdi "Cihazda parmak izi çalışmıyor ve sessize alma tuşu arada çalışıyor" yazmışsınız. Sonrasında, "Cihazın çalışması kusursuz olup hiçbir sorunu yoktur." yazmışsınız.

Sorunları olup ve arası sırada bazı özellikleri çalışan cihaz, nasıl çalışması kusursuz olup hiçbir sorunu olmayabiliyor? Aydınlatabilirseniz sevinirim, çünkü ben 25 seneden fazla telefon kullanıyorum. Sorunları olup sorunsuz çalışan cihaza denk gelemedim. Teşekkürler.

Şimdi "Cihazda parmak izi çalışmıyor ve sessize alma tuşu arada çalışıyor" yazmışsınız. Sonrasında, "Cihazın çalışması kusursuz olup hiçbir sorunu yoktur." yazmışsınız.

Sorunları olup ve arası sırada bazı özellikleri çalışan cihaz, nasıl çalışması kusursuz olup hiçbir sorunu olmayabiliyor? Aydınlatabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Yani cihazın yazılımsal olarak hiçbir arızası yok Kendi kendine açılıp kapanmıyor konuşma olarak ses de sorun yok güncel uygulamaları yükleyebiliyor telefon büyük ekranlı rahat kullanışlı bir telefon dokunmatikte sorun yok sadece bu belirttiğim sorunlar dışında hiçbir şeyi yok tıkır tıkır çalışıyor. Aktif kullandığım bir telefon bir de ahizeyi geçelim artık o bir sorun değil yaptırdım çünkü ekran da ki beneklerde o kadar belli olmuyor rahatsız etmiyor beni.

Sorunları olup ve arası sırada bazı özellikleri çalışan cihaz, nasıl çalışması kusursuz olup hiçbir sorunu olmayabiliyor? Aydınlatabilirseniz sevinirim, çünkü ben 25 seneden fazla telefon kullanıyorum. Sorunları olup sorunsuz çalışan cihaza denk gelemedim. Teşekkürler.

Siz düşünürmüsünüz almayı hocam.

@CYBER SHADOW ben size fiyat soruyorum, siz bana bütçemi soruyorsunuz. Bütçeme göre mi fiyat vereceksiniz? Ürünü siz satıyorsunuz. Fiyatı siz belirlersiniz. Dersiniz ki; 3000 TL, ben teşekkür eder ve iyi satışlar dilerim. Kafamdaki fiyata yakındır fiyatınız ve az fark vardır, derim ki; şu kadara olur mu?

Simitçi yada sadece tek ürün satan bir esnaf, size bütçe sorar mı? Fiyatını sorarsınız ve söyler. İlan açarsınız elinizde 100 TL'den 100.000 TL'e kadar telefon vardır. O zaman sorarsınız bütçeniz nedir? Sorarsınız ki doğru fiyat aralığındaki ürünlere alacak kişiyi yönlendirin. Boşa alıcının ve satıcının zamanı gitmesin.

Yanlış mıyım bu söylediklerimde?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı