Çözüldü iPhone 6 Plus batarya dengesiz çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@Ahmet'S Herhangi bir bir fiş veya belge var mı elinizde? Eğer orada telefona işlem yapıldığına dair kanıt varsa THE'ye gidebilirsiniz.
@Black Swordsman @Vorplody Maalesef yok. Bi batarya için tavsiye verseniz soketi çıkarıp taksam bişi değişir mi ?
@Black Swordsman @Vorplody Maalesef yok. Bi batarya için tavsiye verseniz soketi çıkarıp taksam bişi değişir mi ?
@Black Swordsman @Vorplody Telefon ayrıca şuanda şarjda şarjdayken bile böyle oluyor.

@Ahmet'S Hocam ben yerinizde olsam telefonu verdiğiniz yere gidip konuşurum. Yine gidip extra dan masraf edip zarara gireceğinize, gidip konuşun, eğer inkar ederlerse de çıkışın, hakkınızı arayın. Eğer bir gelişme olmaz ise yeni konu açıp batarya tavsiyesi istersiniz.

@Ahmet'S hocam ben yerinizde olsam telefonu verdiğiniz yere gidip konuşurum. Yine gidip extradan masraf edip zarara gireceğinize, gidip konuşun, eğer inkar ederlerse de çıkışın, hakkınızı arayın. Eğer bir gelişme olmaz ise yeni konu açıp batarya tavsiyesi istersiniz.

Çıkıştım zaten inkar falan ettim adam ellemedim diyor başka bir şey demiyor. Olay çıkmasın kavga çıkmasın bir de adamın oğlu vefat etmiş diye fazla bir şey demedim. Eğer batarya vesaire değiştirdiyse aldıysa allah'ından bulsun.

Çıkıştım zaten inkar falan ettim adam ellemedim diyor başka bir şey demiyor olay çıkmasın kavga çıkmasın bir de adamın oğlu vefat etmiş diye fazla bir şey demedim eğer batarya vesaire değiştirdiyse aldıysa allah'ından bulsun.

Tamamdır telefonu başka telefoncuya götürdüm rica ettim açıp bakar mısınız, diye. Adam açtı, baktı, batarya soket'inin 1 dişi bağlı diğer tarafı havada duruyordu. Kısaca temazsızlık yapıyordu. Bildiğim gibi sizler de sağ olun. @Black Swordsman @Vorplody @Nitrogene

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı