Selamlar, elimde bir adet iPhone 6 Plus var. Bunun iclodunu nasıl bypass edebilirim? Güzel bir youtube videosu var mıdır? Cihaz sıfırlandı. @Koishi Komeiji
Cihaz sıfırlandıysa ekstradan geçmiş olsun. Bypass etmenizin bence imkanı yok. (iPhone 4S 50'den fazla iCloud bypass başarısız deneyimiyle söylüyorum)
Telefonculardan yaparım diyen olursa inanmayınız çünkü onlar da kıramazlar. Anca anakart değişimiyle sıfır cihaz kullanmış gibi olursunuz.
Cihaz sıfırlandıysa ekstradan geçmiş olsun. Bypass etmenizin bence imkanı yok. (iPhone 4S 50'den fazla iCloud bypass başarısız deneyimiyle söylüyorum)
Telefonculardan yaparım diyen olursa inanmayınız çünkü onlar da kıramazlar. Anca anakart değişimiyle sıfır cihaz kullanmış gibi olursunuz.
Gidip geldiğim devamlı bir yer var, orda kırıyolar, nasıl olduğunu anlamış değilim, adamlar 13 pro maxı bile kırıyorlar. Babam sıfırlayabilirsen sıfırlarsın diye vermişti, sıfırlamak istiyordum ama, sorun yok. Teşekkür ederim.
Yeni çıkan cihazlarda sürekli güncellemeden dolayı çok düşük ihtimal olsa da kırmaları mümkün olabilir ama geneli donanım üzerinde değişiklik yaparak iş yapıyorlar. Rica ederim iyi Sosyaller.
Selam, elimde bir adet iPhone 6 Plus var. Bunun iclodunu nasıl bypass edebilirim? Güzel bir YouTube videosu var mıdır? Cihaz sıfırlandı. @Koishi Komeiji