DaffyGraphic
Centipat
Daha fazla
Gidip geldiğim devamlı bir yer var, orda kırıyolar, nasıl olduğunu anlamış değilim, adamlar 13 pro maxı bile kırıyorlar. Babam sıfırlayabilirsen sıfırlarsın diye vermişti, sıfırlamak istiyordum ama, sorun yok. Teşekkür ederim.Cihaz sıfırlandıysa ekstradan geçmiş olsun. Bypass etmenizin bence imkanı yok. (iPhone 4S 50'den fazla iCloud bypass başarısız deneyimiyle söylüyorum)
Telefonculardan yaparım diyen olursa inanmayınız çünkü onlar da kıramazlar. Anca anakart değişimiyle sıfır cihaz kullanmış gibi olursunuz.
13 Pro Max'ı bile kırıyorlar.
Selam, elimde bir adet iPhone 6 Plus var. Bunun iclodunu nasıl bypass edebilirim? Güzel bir YouTube videosu var mıdır? Cihaz sıfırlandı.
@malmedy
Çalışıyor evet. Ben geç yazdım baya görmemişim.Her şeyi çalışıyor mu hocam? (Home tuşu vb.) Geç yazdığım için kusura bakmayın.
Çalışıyor evet. Ben geç yazdım bayağı görmemişim.
Herşeyi orijinal, çok az kullanılmış. Satmayı düşünmüyorum, eğer olmadı parçalarına ayırıp tablo yapar, duvara asarım. Sağolun.Ekran orijinal mi parça niyetine alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.