Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 22 Temmuz 2015 #11 Persephone dedi: Word dosyaları office word programı yardımıyla kolay bi şekilde kaydedilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben ondan bahsetmiyorum. Başkasından geleni indirip kullanabilmekten bahsediyorum. Yoksa kendi içinde düzenleye biliyorsun onda sıkıntı yok.
Persephone dedi: Word dosyaları office word programı yardımıyla kolay bi şekilde kaydedilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben ondan bahsetmiyorum. Başkasından geleni indirip kullanabilmekten bahsediyorum. Yoksa kendi içinde düzenleye biliyorsun onda sıkıntı yok.
Persephone Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 178 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #12 Silinen üye dedi: Ben ondan bahsetmiyorum. Başkasından geleni indirip kullanabilmekten bahsediyorum. Yoksa kendi içinde düzenleye biliyorsun onda sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Şu kullanılamayan dosyayı mail adresimi versem bana atabilir misiniz merak ettim.
Silinen üye dedi: Ben ondan bahsetmiyorum. Başkasından geleni indirip kullanabilmekten bahsediyorum. Yoksa kendi içinde düzenleye biliyorsun onda sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Şu kullanılamayan dosyayı mail adresimi versem bana atabilir misiniz merak ettim.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 22 Temmuz 2015 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun içinde anlatıyorlar. Bakıp görebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun içinde anlatıyorlar. Bakıp görebilirsin.
Persephone Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 178 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #14 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun içinde anlatıyorlar. Bakıp görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dakika kaçta bahsediliyor?
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun içinde anlatıyorlar. Bakıp görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dakika kaçta bahsediliyor?
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 22 Temmuz 2015 #15 37.23 başlangıcı iken 42.25 bitişi. Arada konu kaynatıyorlar ama olsun burada sonuçta.
novalgin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 1.396 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 22 Temmuz 2015 #16 Bana kalırsa hepsini izle belki iPhone takıntısından kurtulursun. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2015
Persephone Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 178 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #17 Bende böyle ve hiçte sorun olmadan bütün işlevler kullanılıyor bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2015
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 22 Temmuz 2015 #18 Neyse ney ya. Belkide orada bahsedilen sorun uygulama eksikliğinden dolayıdır yada güncelleme ile düzelmiştir. Ayrıca benim ios ile ilgili bir garezim yok. Ben tablet alacak olsam air ailesinden alırım. Yani yanlış anlaşılma olmasın.
Neyse ney ya. Belkide orada bahsedilen sorun uygulama eksikliğinden dolayıdır yada güncelleme ile düzelmiştir. Ayrıca benim ios ile ilgili bir garezim yok. Ben tablet alacak olsam air ailesinden alırım. Yani yanlış anlaşılma olmasın.