C
CPlOvEr
Ziyaretçi
Bugün sinirlendim ve ceketimi yere fırlattım. Ceketimin cebinde iPhone 6 Plus vardı. Daha sonra cebimden telefonu çıkarttım ve ekranın çatladığını gördüm. Daha sonra ekranın değil, kırılmaz cam filminin kenarının çatladığını anladım. Ekranın kırılmadığına sevineceğime, aklıma bazı şeyler takıldı ve bunları size sormak istiyorum.
1) Telefonlar düşünce darbe alıyor ve aldığı darbe sonucunda içindeki bileşenler zarar görmüş müdür?
2) Batarya zarar görmüş müdür? Ömrünün kısalması gibi. Zira lityum pillerin çok hassas olduğu söyleniyor.
3) Titreşim motoru zarar görmüş müdür?
4) Ekran paneli ve kamera zarar görmüş müdür?
Anlayacağınız kafamda deli sorular... Bu konuda içimi rahatlatırsanız sevinirim. Zira ucuz bir telefon değil, alalı da çok olmadı.
@Recep Baltaş sizin düşüncenizi de almak isterim.
1) Telefonlar düşünce darbe alıyor ve aldığı darbe sonucunda içindeki bileşenler zarar görmüş müdür?
2) Batarya zarar görmüş müdür? Ömrünün kısalması gibi. Zira lityum pillerin çok hassas olduğu söyleniyor.
3) Titreşim motoru zarar görmüş müdür?
4) Ekran paneli ve kamera zarar görmüş müdür?
Anlayacağınız kafamda deli sorular... Bu konuda içimi rahatlatırsanız sevinirim. Zira ucuz bir telefon değil, alalı da çok olmadı.
@Recep Baltaş sizin düşüncenizi de almak isterim.
Son düzenleyen: Moderatör: