iPhone 6 şarjı su gibi azalıyor

BerktaN

Kilopat
Merhabalar, iPhone 6 kullanıcısıyım fakat bataryam su gibi akıp gidiyor. Aşağıda görüldüğü gibi 2.5 saatlik kullanım süresi var. Ben telefonu servise götürüp zaten bataryasını değiştirmiştim fakat ufak bir performans artışından sonra 4-5 ay içinde performans yine yerlere düştü. Deji markasının bataryasından almayı planlıyorum fakat bazı incelemelerde bataryanın kötü olduğu, bazılarında ise 5-6 ay içinde eski performansa düştüğü söyleniyor. Deji markasını tavsiye eder misiniz? (Telefonun garantisi bitti.)

Ne yazık ki şuan böyle durumlar iphone 6 için fakat ios 12 ile düzelecek %60 performans artıyor daha ilk betasında bile böyle değerler çok muazzam değerler eylül ayında çıkması planlanıyor o zamana kadar dayan.

Sizce betasına geçmem bir şey değiştirir mi?
Kesinlikle geçmeyin bu bir beta sürüm sonuçta. Herhangi bir hata ile karşılaşabilirsiniz cihazınız da problemler çıkabilir o yüzden sadece bekleyin.

yeni İOS geçin batarya sıkıntısını çözulmuş bir arkadaşımın dediğine göre iPhone 6 kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…