iPhone 6 sıfırlama sonrası iCloud şifresini açmanın bir yolu var mı?

barella

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

2 gün önce bitpazarından iPhone 6 aldım. Şarj soketini temizlediğimde şarj olmaya başladı ve açtım şifresi vardı denedim olmadi, kilitlendi. Uzun uğraşlar sonucu sıfırladım. Ama başlangıç kısmında eskiden kalma iCloud istiyor. Bunu kırmamın ya da açmanın bir yolu var mı? Eski sahibini bulup konuşsam nasıl olur, sıkıntı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

2 gün önce bitpazarından iPhone 6 aldım. Şarj soketini temizlediğimde şarj olmaya başladı ve açtım şifresi vardı denedim olmadi, kilitlendi. Uzun uğraşlar sonucu sıfırladım. Ama başlangıç kısmında eskiden kalma iCloud istiyor. Bunu kırmamın ya da açmanın bir yolu var mı? Eski sahibini bulup konuşsam nasıl olur, sıkıntı olabilir mi?

Kirma yolu yok diye biliyorum telefon çöp şu an belki yedek parca eski sahibini bulma bence bitpazarındakiler genelde calinti telefonlar 😁

4ukey tenorshare kullanabilirsin ama fiyatlari yüksek piyasadaki en temiz kıran yazilim olabilir.

Merhaba,

Bypass yaparsın anca onda da SIM görmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı