iPhone 6 telefona JailBreak nasıl atılır?

BoRTi07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Telefonumu düşürdüm ve geçiçi olarak birkaç ay iPhone 6 kullanmak zorundayım. Fakat Instagram, YouTube gibi uygulamalar yükleyemiyorum. Windows bilgsiayara sahibim. En kolay şekilde nasıl atarım veya atabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Jailbreak atmak için 3uTools programını kullanabilirsiniz.

Fakat elinizde başka bir cihaz var ise aşağıdaki yöntemi deneyin.

Güncel bir iPhone üzerinden iPhone 6 cihazınızın Apple Kimliğini açın. Yüklemek istediğiniz uygulamayı güncel cihaza indirin daha sonra iPhone 6 cihazınızda bulut simgesi şeklinde indirme butonu gözükecektir. Oradan iPhone 6 cihazınıza indirebilirsiniz.

Uygulama yükleyebilmek için Jailbreak yapacaksan baştan yapmamanı tavsiye ederim, bende denemiştim iPhone 6 telefonuma ancak işe yaramadı, işe yarar bir çözüm bilen varsa bu konu hakkında bende takipçisiyim konunun.

Jailbreak'i yüklemek istersen Freya jailbreak adresinden bilgisayarsız indirip kurabilirsin. (Telefonun alabildiği en son güncellemede olduğundan emin ol.)

İphone 6 telefonuma Jailbreak yaptığımda telefon kendi kendine kapanıp açılıyordu kafasına göre, belki benim pil sağlığı ile alakalı da olabilir, ondan emin değilim ama denemekten zarar gelmez, kaldırmak istersen de aynı şekilde Freya`ı açarak ayarlarından kaldırabilirsin.

Arkadaşlar selam. Telefonumu düşürdüm ve geçiçi olarak birkaç ay iPhone 6 kullanmak zorundayım. Fakat Instagram, YouTube gibi uygulamalar yükleyemiyorum. Windows bilgsiayara sahibim. En kolay şekilde nasıl atarım veya atabilir miyim?

3uTools ile Jailbreak yapmadan uyhulama yükleyebilirsin, tabii ne kadar güvenli olur orasını bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı