iPhone 6 Ucuzlar mı ?

hakanfe

Hectopat
Daha fazla  
Ben iPhone 6 ' yı 2015 Haziran veya Temmuz ayında almayı planlıyorum sizce o zamana kadar ucuzlar mı ? Ucuzlarsa tahminen kaç Tl ucuzlar ?

iPhone 4S'lerin fiyatı halen 1.100 iken hiç sanmıyorum, ayrıca devlet mobil cihazlar için ek bir vergiye hazırlandığını duydum.

Dolar inmez ise çok fazla ucuzlayacağını sanmıyorum. Ama indirim falan yakalayabilirseniz olabilir.

Elektornik cihaz vergisi 2015'te artacak bende o yuzden elimi çabuk tuttum samsung s5 aldım.
TV haberinde izledğimde eger yasa onaylanırsa 600 tl olan telefon 950 olacak.
Bu durum tv'lerde daha fazla olacak. 2000 TL bir tv 3000 TL olarak alacağız. 2000 TL tv daha az bir veri var diye biliriyorum. Yinede yanlış olmasın araştırın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bence iphone 6 bir kaç sene içerisinde en fazla 1800 e filan düşer daha fazla düşeceğini sanmıyorum.

Bende çok fazla düşeceğini sanmıyorum. Fiyatı çok az iniyor.

Bence 5s iyi bir telefon. Son model almak istiyorsanız bilemem. Ama kullananlar iyi diyor. 5' de işinizi görür diye düşünüyorum. Veya Samsung bir telefon.

Bence 5s iyi bir telefon. Son model almak istiyorsanız bilemem. Ama kullananlar iyi diyor. 5' de işinizi görür diye düşünüyorum. Veya Samsung bir telefon.
Peki sence iPhone 5S gelecek 2 yıl içersinde çıkacak oyunları rahat bir şekilde çalıştırır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…