iPhone 6 Ucuzlar mı ?

Bana göre oynatır. Pek bir sorun olacağını sanmıyorum ama oyuna göre değişebilir. Bence 5S kullanan birine sormanızda fayda var. Hatta 1-2 oyun oynasanız kafanızda ki soru işaretleri gitmiş olur. Yanlış yönlendirme yapmak istemem çünkü.

Bana göre oynatır. Pek bir sorun olacağını sanmıyorum ama oyuna göre değişebilir. Bence 5S kullanan birine sormanızda fayda var. Hatta 1-2 oyun oynasanız kafanızda ki soru işaretleri gitmiş olur. Yanlış yönlendirme yapmak istemem çünkü.
İnternette 5S ' in birçok oyun performansını izledim gayet iyi.Yani 2 yıl içinde çıkacak yüksek grafikli oyunları (Modern Combat 7 vb...) çalıştırır mı diyorsunuz ?

Tam olarak çalıştırır demiyorum. Oyuna göre değişebilir. Oyunların kalitesi ne olacak bilinmez. Sorun da çıkabilir veya sorunsuz oynayabilirsiniz de.

kardesim tellerde bi iphone larin fiyati dusmuyor dusmezde. adamlar 4si 1600 den 5s i 1900-2000 den cikardi 6 2300 plus ta 2700 den cikti.

resmen adamlar sunu diyo "biz fiyat dusurmeyiz butcen hangisine yetiyosa onu al"

eskiden teller model cikardigi zaman ortalama ayni fiyattan cikarirdi oncekinin fiyati direk duserdi ama devir degisti hepsi daha pahali cikiyor fiyatlar anca 100-200 lira oynuyo

5-6 arkadaşım iphone 5 kullanıyor bol bol inceleme fırsatım oldu memnun olmayan görmedim. Ancak arkadaşımın aldığı iphone 6 gerçekten içimin yağlarını eritti her zaman alınan bir şey değil biliyorsun eğer çok zorlanmıyacaksan iphone 6 daha güzel bir tercih olur. Kafan rahat havan yerinde olur. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı