karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 10 Aralık 2022 #1 Merhaba, bundan 1 ay önce böyle bir problem yoktu. Bazı uygulamalara giriyor. (Papara, WhatsApp vb.) Bazı uygulamalara girmiyor. (App Store, Discord, Instagram vb.) İnternetten araştırdım fakat bulamadım. Arka plan uygulama yenileme açık.
Merhaba, bundan 1 ay önce böyle bir problem yoktu. Bazı uygulamalara giriyor. (Papara, WhatsApp vb.) Bazı uygulamalara girmiyor. (App Store, Discord, Instagram vb.) İnternetten araştırdım fakat bulamadım. Arka plan uygulama yenileme açık.
baran_glados Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 530 Yer İstanbul 10 Aralık 2022 #11 Koishi Komeiji dedi: Jailbreak'i ne ile yaptın? Ve kapanması normal çünkü imzası yok. Jailbreak'le kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... jailbreak ile discordun eski sürümünü yüklemiştim Artı 0 Eksi
Koishi Komeiji dedi: Jailbreak'i ne ile yaptın? Ve kapanması normal çünkü imzası yok. Jailbreak'le kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... jailbreak ile discordun eski sürümünü yüklemiştim