iPhone 6 vs 6s

alpralbyrk

Decapat
Merhaba güzel kardeşlerim.Benim elimde iPhone 6' ya yetecek kadar para var ve bir süreliğine (yaklaşık 2 sene) kullanmak için iPhone 6 almak istiyorum. Eğer üzerine 400 TL daha koyarsam 6s alabiliyorum. Ama bu 400 TL'yi ekran kartı alacağım paradan almak zorundayım ve bunu pek yapmak istemiyorum. Sizce bu iki telefon arasında ekran kartından fedakarlık etmemi gerektirecek kadar fark var mıdır?

Not: Telefonu sosyal medyada gezinmek, bazı düşük grafikli oyunlar oynamak (aa oyunu gibi), müzik dinlemek ve video izlemek için kullanıyorum.

Bu saatten sonra iPhone 6 alınmaz. En azından 32 GB’lık SE veya 6s’e bakmanız sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü iPhone 6 da kasa yumulmasından tut 4K video çekmemesine kadar bariz eksiklikler var.

Iphone 6 ilk çıktığında problemli bir telefondu. Belki düzeltmişlerdir ama ilk çıktığında kırmızı ekran veriyordu ve yamulma problemi vardı. Benim kardeşimde Iphone 6 kullandı ve bazı problemler yaşadı iki kez değişim gördü telefon.

Hatta şu anda annemde ve Wi-fi'si 20 metre uzaklıktaki modemden çekmiyor, onun içinde sinyal yükseltici aldık onun sayesinde bağlanıyor. Bence 6s almak daha mantıklı.

Bu saatten sonra iPhone 6 alınmaz. En azından 32 GB’lık SE veya 6s’e bakmanız sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü iPhone 6 da kasa yumulmasından tut 4K video çekmemesine kadar bariz eksiklikler var.
SE'lerin bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum. Kesinlikle SE alacağım. Ekran büyüklüğü pek önemli değil hatta bu kasayı çok seviyorum.
Hepinize teşekkürler

Evet benim için de bilgisayar her zaman ön plandadır ama; iPhone 6'da alınacak bir telefon değil. Parmak izini çok zor okuyor ve aşırı kasıyor.

Ben şu an 6s kullanıyorum iOS 12.1.1, geçen gün deji batarya aldım şu an jet gibi.

Merhaba güzel kardeşlerim.Benim elimde iPhone 6' ya yetecek kadar para var ve bir süreliğine (yaklaşık 2 sene) kullanmak için iPhone 6 almak istiyorum. Eğer üzerine 400 TL daha koyarsam 6s alabiliyorum. Ama bu 400 TL'yi ekran kartı alacağım paradan almak zorundayım ve bunu pek yapmak istemiyorum. Sizce bu iki telefon arasında ekran kartından fedakarlık etmemi gerektirecek kadar fark var mıdır?

Not: Telefonu sosyal medyada gezinmek, bazı düşük grafikli oyunlar oynamak (aa oyunu gibi), müzik dinlemek ve video izlemek için kullanıyorum.
ben 3 yıldır iphone 6 kullanıyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki hafife alınacak bir telefon değil,2019 da çıkan mobil oyunları yettiği kadar hatta fazlasını çalıştırıyor.Örneğin pubg mobile de hiç kasma ve donma görmedim lg g4 gibi döneminin efsanesini bile geride bırakıyor.İphone 6 da eski bir telefon olsa bile oldukça iyi bir telefon,madem daha uzun süre kullanıcam diyorsun o zaman iphone 6 almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı