iPhone 6 vs Galaxy Note 4

Her şeyden kastınız gerçekten her şey mi? Gerçekten öyleyse ikisi de iş görmez. Ios işletim sisteminde zaten her şeyi aklınızdan geçirmeniz bile yanlış. Xposed modülleriyle vb. şeylerle uğraşırsanız Note 4'te iyi bir tercih olmaz. İslemci Exynos olduğundan mutlaka uyumsuzluk çıkar bazı şeylerde. Nexus 6 öneriyorum. (Gerçekten her şey için)

kardeşim sen nexus 6 ya falan bakma donanimina falan sozum yok harika telefon ama Türkiye distribütorü yok diye biliyorum sen alacaksan xperia z3 al pişman olmazsın su geçirmezliği sağlamlığı donanımı güncellemesi harika telefon pişman olmazsın ;) :D bu arada note 4 un donanim snapdragon 805 2.7 Ghz 4 cekirdek diye biliyorum???

Z3 öneriyorum. O değilse bile iPhone 6. Samsung mu? Bir daha asla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung telefonları 1 sene en fazla 1.5 seneden fazla kullanamazsın, bir zaman sonra telefon donar, yavaşlar. Samsung Android'i en salakça kullanan marka diğer Android telefonlara kıyasla Samsung berbattır. Benim tercihim hiç değişmeyecek olan Iphone 6'dır. Şu an hala Iphone 4S destek var ise 6'ya en az 5-6 yıl destek devam edecektir. Ama şöyle bir konu var en fazla 4-5 ay sonra Iphone 6S piyasaya çıkar bana sorarsan onu bekle. Çünkü şimdi 6'yı alırsın sonra 6S çıkınca aklın onda kalır.

Note 4 3 yıl götürür mü? Daha Grand 2'ye destek vermiyorlar. Telefon çıkalı en fazla 2 sene olmuştur, olmamıştır bile. Bir kere bile Update gelmedi sen ne 3 senesinden bahsediyorsun. Yarın bir gün Note 5 çıkınca 4'e desteği kesecekler.

Madem bu telefonları birbiriyle kıyaslayacak bu şekilde bilgiye sahibiz neden 10 dakikamızı ayırıp telefonumuza ROM yüklemeyelim 4.4 ROM kurulmuş Galaxy S Plus İphone 4 den daha hızlı rakip cihazlardır bunlar.
* İphone kullanıcısıyım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı