Galaxy S6 vs S6 Edge vs Note 4 vs Iphone 6

ugur2525

Megapat
Iyi forumlar herkese. Arkadaslar telefon alma alma arefesindeyim. Su an safak sayiyoruz atarsa 54. :) 2 ay sonra yeni telefon almayi planliyorum. iPhone 4'Ten S3'e gectim. 3 senedir S3 kullanmaktayim. 3000 MAh bataryasiyla iOS deneyim de var android'de. Ve Android daha cazip geliyor. Kisitlanmadigi icin o kadar. Fakat S3'te Samsung'da rastlanan kasma olaylarindan dolayi biraz sogumus durumdayim. Onceligim kamera ve pil. Oyle çok oyun oynayan biri değilim. İnterneti de sık kullanmam o kadar, S6 veya Edge, iPhone 6 veya Note 4. Note 4 biraz eskiye kactigi icin ilk uclu arasindayim. Kullanicilar olarak genel bi sorun ve kullanim deneyimlerindem bahsederseniz sevinirim. Şimdiden iyi forumlar herkese...

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil diyorsan G4'ü aklından çıkartmalısın bu seçenekler arasından. Kalan seçenekler arasında kamerada en başarılısı S6 ve S6 Edge. Tüm deneyimlerimi incelememde anlattım. İmzamdan bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı