iPhone 6 vs Galaxy S7

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    24
Iphone 6 modeli S7 modeliyle karşılaştırılacak bir cihaz değil. Direk karşılaştırma yapman gereken cihaz Iphone 7 modeli. Hadi diyelim Iphone kullanmak istiyorsan o zamanda 6S bile bu karşılaştırmaya girer. S7 daha iyi bir telefon.

İsterseniz Safari'den 40 sekme açın, üstüne Chrome indirip oradan da 40 sekme açın, yine de kasmayacaktır.
Yanlış anladınız. Kasar demiyorum. İlk açtığınız sekmeden diğer sekmeye girdiğinizde bellekten çağırmıyor sayfayı tekrar yüklüyor.

Kesinlikle değil. Ayrıca internet indirimini çıkarmayı unutmayınız.
SAMSUNG Galaxy S7 32 GB Schwarz
SAMSUNG Galaxy S7, Smartphone, 32 GB, 5.1 Zoll, Schwarz, LTE
Handys & Tablets ohne Tarif | O₂
Samsung Galaxy S7 Schwarz 32GB | Telekom

Yanlış anladınız. Kasar demiyorum. İlk açtığınız sekmeden diğer sekmeye girdiğinizde bellekten çağırmıyor sayfayı tekrar yüklüyor.
Doğrudur. Tam olarak net bilmiyorum. Pek fazla yorum yapamayacağım.

Bakacağım. Saturn, o2, mediamarkt, telekom, vodafone. En ucuzu nerdeyse alacağım.
En ucuzunu istiyorsanız direkt olarak interneti tercih ediniz. Eğer tanıdığınız var ise gitmeden bir gün önce sipariş edersiniz ve 4 günlük kalma süreniz dolmadan elinize ulaşmış olur.
Ben kendi S7 Edge'imi Turbado'dan 520 Euro'ya almıştım. Sizede buradan almanızı öneririm. Buradan daha ucuzunu bulmanız zor.
Samsung Galaxy S7

En ucuzunu istiyorsanız direkt olarak interneti tercih ediniz. Eğer tanıdığınız var ise gitmeden bir gün önce sipariş edersiniz ve 4 günlük kalma süreniz dolmadan elinize ulaşmış olur.
Ben kendi S7 Edge'imi Turbado'dan 520 Euro'ya almıştım. Sizede buradan almanızı öneririm. Buradan daha ucuzunu bulmanız zor.
Samsung Galaxy S7
Arkadaşlarım var da onlar da Hessen eyaletinde fakat ben Münih'e gideceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı