Öncelikle her kese merhabalar. Belirteyim ki, 10 gün öncesinde bende iphone 5s vardı. yaklaşık 2 sene öncesinde bir samsung galaxy s3 almıştım. İlk başlarda normal çalışıyordu, amma kısa süre sonra telefon baya bir kasmaya başladı. Ben de genelde telefonun kasmasına hiç bir şart dahil razı olamıyorum. İos 7 genellikle iphone 5s için tasarlanıp fabrika ayarları da bu güncelleme doğrultusunda geldiyi için kasmıyordu. Ama ios 8 iphone 5s-i zaman zaman bir az, zaman zaman ise baya bi zor duruma sokuyordu benim görüşlerimce. Şimdi bende note 4. Performans konusunda qayet başarılı, zaten ekran, pixel yoğunluğu, kamera, ve metal tasarım her şeyi söylemekde. Amma Utku kardeş siz pil deneyiminde ne kadar note 4-ün avantajlı olduğunu düşünsez bile, miliamper boyutunda ciddi bir üstünlüyün olmasına rağmen note 4 maksimum bir avantaj sağlayamıyor. Yani benim demek istediyim, iphone-a kıyaslandığında yüksek pil performansı var 2k bir ekranla bile. Amma 3220 mah pil için bunu pek yeterli bulmuyorum açıkcası. Ben fikirlerin tamamını izleyicem, bu konuda yorumlar her zaman ilgimi çekmekde...