O zaman şöyle diyeyim : Ben genelikle telefonla bir günde, ortalama olarak 2 3 saat oynarım. Ve 2 2,5 saat de internet üzerinden kullanırım . Yani pil , ekran telefon deneyimi ve bence en önemlisi uzun vadili kullanım önemlidir . Uzun vadili kullanımda iphone 6, işletim sisteminden ve güncelleme desteği ile daha avantajlı ama diğer ; pil ekran ve telefon deneyiminde note 4 avantajlı. En önemli özelliklerden biri iphone da iken , olmasa olmaz özelliklerde note 4 da . İkisi de bu karşılaştırmada bence aynı sonucu yakalıyor . Ama tüketici da kararsız kalıyor . Bu ne be arkadaşHem 2500 TL lik cihazlar arasında seçim yapması neden bu kadar zor olur ki ? Şu firmalar anlaşsınlar şöyle hiç bir telefonu aratmayacak bir telefon çıkarsınlar da ; o mu bu mu diye adamı stres e sokmasınlar
Cidden , hiç kasma donma vb. bir sorun ile karşılaşmadan 3 sene mi kulanadınız mı ? Benim kuzenim 4s aldı 3 oyun yükledi cihazda kasma donma ve gecikmeler başladı o yüzden iphone den soğudum. İşte markalar ihtiyaç olduğum en iyi özellikleri ayrı telefonlarda çıkartınca insan ne alacağına karar veremiyor. İki cihaza da bütçe var . Ama muhakeme sıfır![]()
En ufak kasma olmadi. Su sekilde oldu ios 7 ciktigi zaman tel kasar diye yuklemedim ios 7 cikali 10 gun kadar olmustu yuklemedim tel kasar gibi oldu neyse zaten kasiyo dedim yukledim kasma duzeldi. ios 8 ide yukledim oylede kullandim hic sorun olmadi. Sen sogudum diyosun bende aksine bundan sonra iphone dan baska tel kullanmam dedim