iPhone 6 vs S6 Edge

Sana tek tercihim var İphone 6 al geç Samsung'a elini sürme tamam tasarım olarak güzel telefon üretiyorlar Touchwiz arayüzü gerçekten çok başarılı ama yazılım desteği geldikçe ve birkaç uygulama yükleyince telefon adeta 256MB'lık ilk bilgisayarlara dönüyor yani tosbaha oluyor cihaz. İphone 6'da böyle bir problem olmayacağına eminim 5 kullanıcısıyım ve gayet memnunum ne yüklersen yükle telefon kesinlikle ağırlaşmıyor, zaten son zamanlarda dikkatinizi çektiyse Samsung Apple'ın politikasını izlemeye başladı Apple kadar başarılı olamazlar orası gerçek ama tasarım olarak aynı İphone 6'ya benzettiler, parmak okuyucu özelliğini kendi telefonlarına getirdiler ve çok kullanışsız gerçektende, şimdi Apple Müzik çıkıyor Samsung'ta öyle bir müzik marketi yapar. İşin aslı İphone 6 al geç, Android telefon alacaksanda HTC veya LG al.

S6'nın kasa kalitesini hiç beğenmedim. His olarak dandik plastik hissi veriyor. Iphone da kasanın arkası alüminyum ön cam da gayet kaliteli bir his sunuyor.

Kardeşim, çooook kaliteli fotoğraflar çekecem, oyun oynayacağım, son güncellemeleri almasam da olur, arada bir sıkıntı çıkması, bir kaç uygulama yükledikten sonra çöplüğe dönüşmesi problem değil ve 1 yıl sonra telefonumun piyasası yarı fiyatına ineceğinin farkındayım diyorsan s6 edge al. Ama yok her zaman son güncellemeyi alsın, donma ve kasmalardan uzak sorunsuz bir telefon, s6 edge kadar olmasa da iyi fotoğraflar bana yeter,
Piyasasını korusun diyorsan iPhone 6 al.
Yani ihtiyaçlarına göre al. Ben iPhone 6 kullanıyorum çok memnunum.

Emin ol yarı fiyatına bulamayacak s6 modelini. Bundan emin olabilirsin çünkü bu modelde maliyetleri arttı. Ayrıca arada sıkıntı çıkması gibi durumlar sadece androide özgü değil. Bunu halen anlamadınız. Bir kaç uygulamada çöplüğe dönüşmüyor bu telefonlar. Ace kullanıp sonra gidip ıphone alır isen tabi ios daha iyi gelir. Ayrıca kullandıkça yavaşlama olayı tüm telefonlarda var. Tabi android'de yan bir uygulama ile 2 dakikada çözer iken iosta çözemiyorsun. Birde yavaşlamış s6 modeli sıfır ıphone 6 modelinden iyi olacaktır. Güncelleme s6 modeline gelecektir. Güncelleme almaz demek yanlış olur bu telefon bir amiral gemi unutmamak lazım.

Samsung Galaxy S6 Edge çünkü;
Android (daha özgür), 14 nm işlemci, Edge'in ekranı, Super Amoled 2K ekranı var.

Zamanın amiral gemilerine en fazla 2 ya da 2 buçuk yıl güncelleme geldi dostum. Buna da aynısı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…