iPhone 6 vs S6 Edge

Ben burada G2'yi mi övdüm? G2 mi önerdim? Benim G2'yi tavsiye etmediğim yorumlarımı bile görebilirsin forumda. Ben yerine göre her telefonu öneririm, Samsung hariç. Eklediğim videoyu izleme zahmeti gösterseydin, G2'yi övmeyip aslında S6 Edge'i yerdiğimi anlardın. Kalkmışsın bana benchmark vb testlerden bahsediyorsun. Ben sana test videosu göstermedim. Arayüz karşılaştırması gösterdim. Multitasking, internet hızı, uygulama çalıştırma, tarayıcıda gezinme hızlarını gösterdim. 0.8sn ile borsada para mı kaybedeceksin diyorsun ama 0.8sn daha yavaş çalışan telefona 1800 TL daha fazla para ödüyorsun. Amaç idare etmekse G2 ile daha iyi idare edersin S6 Edge'ten ve 1800 TL de cebinde kalır. Bunu anlatmak için espirili bir dille fakir sevindirme örneği sundum, ciddiye alıp Hacc'a yollarsın falan demişsin, güldüm ama teşekkür ederim. :)
Haklısınız hocam iyi forumlar dilerim :)
Bu arada konu başlığındaki soruyu ilk postumda yanıtladım fakat yine yazayım,konuyu biraz baltaladık :)

Düz S6 ile İp6 arasından tabiki İP6 öneririm ancak İP6 ile Edge arasından Edge'yi tavsiye ederim..(y)

Son düzenleme:
Mesajların hicbirini okumadan cevaplıyorum ama suna bir bak istersen :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu video neyi kanıtlıyor peki?

Evet, S6 ve S6 Edge kasa olarak oldukça dayanıklı. Aynı şekilde 3310 da çok dayanıklı? Telefonda öncelik dayanıklılık mı? Ayrıca insanlar telefonların kaynar suya dayanıklı olmasını ne yapsın? Bunun için iPhone 6'dan niye vazgeçsinler? iPhone 6 da darbelere dayanabilen bir telefon.

Tabi canım biz de telefonları kaynar suda haşlamak için alıyoruz zaten...

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla uygulama yüklü olması gerekmez. Menü arayüzü testi denebilir buna. Samsung'un Galaxy Ace gibi telefonlarını binlerce kez kullandım, uygulama varken de kasıp çöküyordu, format attığımda hiçbir şey yüklü değilken de. Ayrıca arkadaşım da iPhone 4 kullanıyordu, çok ağır olmayan oyunları bile rahatça çalıştırıyordu. Altını çizerim ki telefon 2009 yılında çıktı ve ondan sonra çıkan bir çok yeni Samsung veya başka marka telefonlar şuan kullanılmaz halde. Gerçi iPhone 4 fiyatını hak etmiyor bu saatten sonra ona bir şey diyemem. Ancak uzun kullanımda iPhone'un daha kullanışlı olduğunu kimse inkar edemez.
Galaxy Ace gibi çıkış fiyatı bile şu anda ki iPhone 4 fiyatından ucuz olan bir telefon ile nasıl kıyaslıyorsun, bu şunun gibi LG'nin yeni telefonu ile Samsung'un aynı sene çıkardığı ucuz telefonlardan birini karşılaştırıp, Samsung ne kadar da dandik telefonlar üretiyor demek gibi bir şey. Ayrıca 2009 yılında tanıtılmamış, Tıklayın eğer google yalan söylemiyorsa 24 eylül 2010 tarihinde tanıtılmış.

Bu tür konuları görmekten sıkıldım ve bir süredir hiç bulaşmıyorum bile. :)

S6, i6'nın üstünde bir telefon. İ6, belli durumlar harincinde bulaşılmaması gereken (fiyatından dolayı), şık, kullanışlı ve performanslı bir telefon. Fakat 2800 lira veren biri çok mantıklı bir insan değildir, kimse kusura bakmasın.
Ha ''s6 parasını hak ediyor mu sanki?'' derseniz, o da hak etmiyor fakat iphone çok ayrı bir seviyede. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı