iPhone 6 vs S6 Edge

Haklısınız hocam iyi forumlar dilerim
Bu arada konu başlığındaki soruyu ilk postumda yanıtladım fakat yine yazayım,konuyu biraz baltaladık

Düz S6 ile İp6 arasından tabiki İP6 öneririm ancak İP6 ile Edge arasından Edge'yi tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Mesajların hicbirini okumadan cevaplıyorum ama suna bir bak istersen

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
https://www.facebook.com/

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 6 fakat 16GB değil ise. Eğer 16GB ise Galaxy S6 Edge.

Evet, S6 ve S6 Edge kasa olarak oldukça dayanıklı. Aynı şekilde 3310 da çok dayanıklı? Telefonda öncelik dayanıklılık mı? Ayrıca insanlar telefonların kaynar suya dayanıklı olmasını ne yapsın? Bunun için iPhone 6'dan niye vazgeçsinler? iPhone 6 da darbelere dayanabilen bir telefon.

Demiyor ama övdüğün kadarda iyi değil. Cihaz bildiğin bildirim panelini indirirken bile kasıyor. Cihaz böyle olcaksa destek gelse ne olur gelmese ne olur ? Hatta gelmesin daha iyi . İOS 7 de iyi çalısıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy Ace gibi çıkış fiyatı bile şu anda ki iPhone 4 fiyatından ucuz olan bir telefon ile nasıl kıyaslıyorsun, bu şunun gibi LG'nin yeni telefonu ile Samsung'un aynı sene çıkardığı ucuz telefonlardan birini karşılaştırıp, Samsung ne kadar da dandik telefonlar üretiyor demek gibi bir şey. Ayrıca 2009 yılında tanıtılmamış, Tıklayın eğer google yalan söylemiyorsa 24 eylül 2010 tarihinde tanıtılmış.

Bu tür konuları görmekten sıkıldım ve bir süredir hiç bulaşmıyorum bile.

S6, i6'nın üstünde bir telefon. İ6, belli durumlar harincinde bulaşılmaması gereken (fiyatından dolayı), şık, kullanışlı ve performanslı bir telefon. Fakat 2800 lira veren biri çok mantıklı bir insan değildir, kimse kusura bakmasın.
Ha ''s6 parasını hak ediyor mu sanki?'' derseniz, o da hak etmiyor fakat iphone çok ayrı bir seviyede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…