iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6

Engin.78

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2015
Mesajlar
1
Yer
Karabük
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. 2-3 güne kadar telefon alacağım. Performans özelliklerine baktığımda Samsung Galaxy S6 biraz daha iyi gibi görünüyor. 3GB RAM ve 32 GB depolama ile 5 MP ön kamera cezbetti beni. Az çok belirledim gibi alacağım cihazı.
iPhone 6 ve Samsung S6'nın arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Apple iPhone 6 16 GB - 2499 TL

ao60rB.png



Samsung Galaxy S6 32 GB - 2499 TL

kjlJdr.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki cihazda alınabilir, kamera açısından Galaxy S6'yı tercih edebilirsin.
 
Samsung un ilk sağlam adam gibi telefonu S6 ve Samsung S7 çıktığında adam olur, S7 ile Samsung mükemmel bir cihaz olur. Önceki telefonları plastik ve alanların aklından şüphe ediyordum. Yahu paranızı neden plastik bir telefona veriyorsunuz gidin Xperia alın.
 
S6, İ6'yı pis döver.
Mantığı da basit.
Daha sonra çıktı.
İ6'yı dövemeyecek bir telefonu piyasaya sürerlerse, kafalarına sıkmış olurlar.
 
İphone tercih ederim. Çünkü tüm serilerinde hızını gördüm, samsung'ta da gördüm ama kasmalar başlıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Samsung S6 da DDR4 bellek kullanıldı diyorlardı. DDR 3 e göre %80 hız artışından bahsettiler. Bence bir kaç aya S6'da kasmalar olur yine. Bence İphone'u tercih et.
 
S6 herşeyiyle güzel cihaz ama malesef Android'in ve Samsung 'un kronik sorunu olan şişme ve kasmalar yüzünden bu güzellik ortadan kaybolup, bir süre sonra insanı sıkmaya başlıyor. Birkaç yıl sonra rom aramaya başlıyorsunuz telefonu hızlandırmak için.

S3 kullanan biri olarak söylüyorum, tercihim iphone dan yana olurdu. Hem stabil ve kullanışlı hemde elden çıkarırken piyasası düşmeyen, muadillerine göre çok az değer kaybeden bir cihaz.
 
Tabiki S6 açık ara önde. @Şahap Tanrıkulu Hocam S3 kullanıpta Samsung'un arayüzü şişiyor demek saçma olur :) Note 3 ve Note 4 gibi telefonlarda böyle birşey söz konusu değil. S6'nın arayüzü İphone'den daha hızlı test videolarını izleyebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı