iPhone 6 vs Samsung S6 Edge?

İphone 6'da 1334x750 ekran çözünürlüğü var ayıp ya 2500 lira veriyorsunuz. Ama çözünürlük berbat S6 Edge öyle mi. Ama şöyle bir şey var. İphone'u daha uzun sene kullanabiliyorsun.

S6 Edge'i bırak, S6'ya bak. Boşver iPhone'u. Ben de arada kalmıştım. S6 aldım çok mutluyum. Pil olarak aralarında fark fazla yok. S6 biraz daha önde. Ekran olarak bariz Samsung eziyor. Performans olarak da iPhone'dan hiç aşağı kalır yanı yok ki Android dünyasının en güçlü telefonlarından biri. Ayrıca Apple gibi 16 GB saçmalığı da yok.

Fiyat avantajı da cabası. Samsung 2 yıl güncelleme veriyor diyen arkadaşlara da şöyle diyeyim. Bugün bir Apple cihazı çıktıktan 2 yıl sonra cihazın anası ağlıyor affedersiniz. Güncelleme yavaşlatıyor. Android Kitkat'i ele alalım. Çıkalı 2 yıl oldu ve yapamayacağı şey yok. Apple gibi iOS güncelle demiyor. Custom ROM da cabası.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı