iPhone 6 Wi-Fi indirme hızı yok

Merhaba, iPhone 6 kullanıyorum ve çok ilginç bir Wi-Fi sorunuyla karşı karşıyayım. ZTE zxhn H168A modemimden çıkan 100Mbps fiber interneti kullanamıyorum. İlginç olan yanı şu ki: 2 gün önce sorunum yoktu ve hız testi yaptığım zaman indirme hızım 0.00, yükleme hızım 7. 50. yani yükleme hızı alabiliyorum indirme yok. Daha garip olan şey aynı interneti kullandığım bilgisayardan kişisel erişim noktası açıp telefonla bağlandığımda Wi-Fi'da hiçbir sorun yok. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sıfır indirme hızı demek sizin o interneti kullanamıyor ya da kullanılamayacak seviyede olması demek. Belki siteden kaynaklı bir sıkıntı vardır başka telefonla denediniz mi?
Hocam arkadaş kullanabiliyor interneti fakat siteden değil uygulamadan yapıyorum hız testini. BTK'nin hız testi uygulamasından yaptığımdaki sonuçlar onlar. Speedtest hiç yapmıyor. İnternete giremiyorum ama dediğim gibi bilgisayardan aynı interneti sağladığımda bir sorunum yok. Ağ ayarlarını sıfırladım.

Hocam arkadaş kullanabiliyor interneti fakat siteden değil uygulamadan yapıyorum hız testini. BTK'nin hız testi uygulamasından yaptığımdaki sonuçlar onlar. Speedtest hiç yapmıyor. İnternete giremiyorum ama dediğim gibi bilgisayardan aynı interneti sağladığımda bir sorunum yok. Ağ ayarlarını sıfırladım.

Hocam Iphone cihazlarda kronik olarak Wi-Fi sorunu vardı sanırsam, özellikle 6S ve önceki cihazlarda çok görünürdü. Eğer bağlanabileceğiniz başka bir internet kaynağı varsa oradan deneyin yoksa büyük ihtimalle sizde de bu kronik sorun vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı