iPhone 6'da WhatsApp desteği kaldırıldığında kullanılabilecek mi?

Direkt şak diye kesilmesi mümkün değil. WhatsApp güncelleme aldıkça 6 bunları kaçıracağı için en sonunda uzak sunucuya bağlanamayacak hale gelene kadar kullanılabilir durumda olacaktır.

Direkt şak diye kesilmesi mümkün değil. WhatsApp güncelleme aldıkça 6 bunları kaçıracağı için en sonunda uzak sunucuya bağlanamayacak hale gelene kadar kullanılabilir durumda olacaktır.
Şak diye kesildi Android tarafında bugüne kadar. iOS için de benzer ilerleyecek diye düşünüyorum. Çünkü uygulamanın son yüklü sürümünü 60 günden fazla kullanmanıza izin vermiyor WhatsApp. En iyi ihtimalle Temmuz sonunda kullanılamaz hale gelecek.

Şak diye de kesildi hocam. 2024 Eylül'de forumda çok konu görmüştüm iPhone 5'te WhatsApp açılmıyor artık diye, o kesileceği gün geldiğinde.

iPhone 6'larda WhatsApp nasıl güncelleniyor ? App Store sayfasında hata vermesi gerekmiyor mu iOS sürümünden dolayı. Benimde bu sene elime geçen bir iPhone 6 vardı, onda güncellenmiyordu.
iPhone 6 var bende de. Twitter harici her uygulama yükleniyor bu arada. WhatsApp da güncelleme alıyor, WhatsApp'ın sitesinde yazan şey artık güncelleme almayacağı.
6S cihazım var dün güncelledim.
6S'i bir tutmamak lazım IOS 15 çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı