iPhone 6S 16 GB yeterli mi?

İphone 6 alma sürüm desteği yok artık.İos 14 çıktı İphone 6 hala İos 12 elinde kalır daha iyi bir android cihaz tercih edebilirsin.Note 7'nin sorunu nedir?

Satıp daha kötüsünü alma.

Onun ömrü 2019'da bitti ve telefonu durup durup sıfırlarsın alma

O yüzden paramız yok ise iPhone diye ısrar etmiyoruz canım kardeşim. Eski Intel i7'lerin 1000₺ olması ile aynı şey tamamen. Değmez.

Bir IPhone'nun ömrü Android cihazlara göre çok daha fazla isterse desteği kesilsin kim ne derse desin bu kadar düşük fiyata Android almak akıl karı mı?

Bence üstüne biraz daha koyup Samsung Galaxy A11 alabilirsin üstüne 700 TL civarı birşey koyman gerek.Arkadaş geçen aldı çok memnun kasma donma sıfır.İstersen Huawei P serisi bir cihazda tercih edebilirsin Huawei Y serisi düşük fiyatıyla gözünü boyamasın lanet bir telefon.Bütçene göre daha düşük fiyatlı bir telefonda önerebilirim.

Ben iPhone 5S 16 GB kullanıyorum bana yetiyor depolaması. Ama tek bir sıkıntısı var arkadaşlarımla mesajlaşırken mseajlar geriden geliyor ve Instagram'ın ana sayfasına dönüp tekrar girmezsem telefon kapanıyor iPhone 6 s de var mı bilmiyorum.

Android de bezdirdi sürekli hayalet ekran sorunu çekmekten sıkıldım. Telefonu satmaya kalksan satamıyorsun bir de uğraş dur. Benim telefon 2 senelik. Tek güncel özelliği parmak okuyucusu olan iPhone 6S ile aynı fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…