iPhone 6S 16 GB yeterli mi?

Arkadaş 2. el alacak diye düşünüyorum.

Kendisi yazmış zaten.
Bir IPhone'nun ömrü Android cihazlara göre çok daha fazla isterse desteği kesilsin kim ne derse desin bu kadar düşük fiyata Android almak akıl karı mı?

Ağır boş yapıyorsun farkında değilsin. iPhone 6'nın yazılım desteği bile yok artık. Niye üsteliyorsun. O paraya iphone 6 alınmaz. Beni Android fanboyu ilan edeceksin, onun için de sana XS kullandığımı söylemiş olayım. iPhone diye uzun ömürlü diye, çağ gerisi olduğu gerçeği değişmiyor.

5S çok kötü olup olmadık yerde kasıyor 512 MB RAM'ı var ama işlemcisi gerçekten sağlam

Doğru
Vestel falan var ama çok iyi bakman lazım

hayalet ekran sorunu var ekranda da ufak bir kırık var garanti dışı. Batarya değişmesi lazım. bir iki haftadır da nadiren de olsa ekran donuyo.

O yüzden paramız yok ise iPhone diye ısrar etmiyoruz canım kardeşim. Eski Intel i7'lerin 1000₺ olması ile aynı şey tamamen. Değmez.

Fakirsen otur oturduğun yerde diyorsun yani haklısın da bu fiyata alacağım Android'i seneye 500'e anca satarım iPhone 6S de ben bildim bileli ikinci eli düşmüyor. En kötü alacak bir çoluk çocuk çıkıyor

Hocam şaka mı yapıyorsunuz? Redmi Note 7nin ne sıkıntısı var? Attan inip kaplumbağaya bineceksiniz. (dikkat edin eşek bile değil kaplumbağa!)

Fakirsen otur oturduğun yerde diyorsun yani haklısın da bu fiyata alacağım Android'i seneye 500'e anca satarım iPhone 6S de ben bildim bileli ikinci eli düşmüyor. En kötü alacak bir çoluk çocuk çıkıyor

6S alma bırak 2 seneyi WhatsApp diyorum WhatsApp bile 1 yıl sonra desteği kesmeyi düşünüyor

Mevcut telefonunuzu satıp, 2. el oldukça eski bir telefon almayı düşünmek birazcık saçma olur. 2000 TL aşağısına doğru dürüst telefon da yok markette, mevcut telefonunuzu satıp az biraz daha üstüne koyun TCL 10L alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…