iPhone 6S 16 GB yeterli mi?

Arkadaş 2. el alacak diye düşünüyorum.

Kendisi yazmış zaten. :)
Bir IPhone'nun ömrü Android cihazlara göre çok daha fazla isterse desteği kesilsin kim ne derse desin bu kadar düşük fiyata Android almak akıl karı mı?

Ağır boş yapıyorsun farkında değilsin. iPhone 6'nın yazılım desteği bile yok artık. Niye üsteliyorsun. O paraya iphone 6 alınmaz. Beni Android fanboyu ilan edeceksin, onun için de sana XS kullandığımı söylemiş olayım. iPhone diye uzun ömürlü diye, çağ gerisi olduğu gerçeği değişmiyor.
 
Ben iPhone 5S 16 GB kullanıyorum bana yetiyor depolaması. Ama tek bir sıkıntısı var arkadaşlarımla mesajlaşırken mseajlar geriden geliyor ve Instagram'ın ana sayfasına dönüp tekrar girmezsem telefon kapanıyor iPhone 6 s de var mı bilmiyorum.

5S çok kötü olup olmadık yerde kasıyor 512 MB RAM'ı var ama işlemcisi gerçekten sağlam
Kendisi yazmış zaten. :)

Ağır boş yapıyorsun farkında değilsin. iPhone 6'nın yazılım desteği bile yok artık. Niye üsteliyorsun. O paraya iPhone 6 alınmaz. Beni Android fanboyu ilan edeceksin, onun için de sana XS kullandığımı söylemiş olayım. iPhone diye uzun ömürlü diye, çağ gerisi olduğu gerçeği değişmiyor.

Doğru
Vestel falan var ama çok iyi bakman lazım
 
O yüzden paramız yok ise iPhone diye ısrar etmiyoruz canım kardeşim. Eski Intel i7'lerin 1000₺ olması ile aynı şey tamamen. Değmez.

Fakirsen otur oturduğun yerde diyorsun yani :D haklısın da bu fiyata alacağım Android'i seneye 500'e anca satarım iPhone 6S de ben bildim bileli ikinci eli düşmüyor. En kötü alacak bir çoluk çocuk çıkıyor
 
Merhaba şu anda Redmi Note 7 64 GB kullanıyorum, telefondaki sıkıntılar yüzünden satıp iPhone 6S almayı düşünüyorum 1200 civarına, o fiyata da 16 GB var. Oyun oynamayacağım toplamda indireceğim uygulama boyutu en fazla 2 GB olur. 16 GB bana yeterli olur mu depolamada sıkıntı çeker miyim? Sistem ne kadar yer kaplıyor? Kullananlardan yardım bekliyorum.

Not: Eski bir telefon olduğunu ve günümüz şartlarında 16 GB çöp olduğunu bende biliyorum. En fazla 2 sene beni götürsün yeter.
Hocam şaka mı yapıyorsunuz? Redmi Note 7nin ne sıkıntısı var? Attan inip kaplumbağaya bineceksiniz. (dikkat edin eşek bile değil kaplumbağa!)
 
Mevcut telefonunuzu satıp, 2. el oldukça eski bir telefon almayı düşünmek birazcık saçma olur. 2000 TL aşağısına doğru dürüst telefon da yok markette, mevcut telefonunuzu satıp az biraz daha üstüne koyun TCL 10L alın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı