iPhone 6S açıkken şarj olmuyor

Alc3n21

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Paramedik
Merhabalar. iPhone 6S telefonum kapalıyken şarj oluyor fakat telefon açıldığında şarj olmuyor. Herhangi bir aksesuar hatası da vermiyor. Açıkken hiçbir şekilde şarjı görmüyor. Telefonu resetledim komple, ayarları da resetledim yine sorun çözülmedi. Yardımcı olursanız sevinir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla şarj aleti sorunlu, açıkken bataryayı beslemeye yetmiyor olabilir. Bulabilirseniz bir de başka bir alet ile deneyin.

Yazılımsal şu şekilde olur. Telefon %2 civarında şarja bırak uzun süre şarjda beklet. Kullan, şarjı uzun süre bitmiyorsa yazılımsaldır diyebiliriz ama muhtemelen hemen kapanacaktır seninki.

Bu sorun birçok kez yakın çevrem tarafından da yaşandı. Şarj entegresinin yetkili Apple servisi tarafından tümden değişimi ile çözüldü.

Yazılımsal şu şekilde olur. Telefon %2 civarında şarja bırak uzun süre şarjda beklet. Kullan, şarjı uzun süre bitmiyorsa yazılımsaldır diyebiliriz ama muhtemelen hemen kapanacaktır seninki.

Bu sorun birçok kez yakın çevrem tarafından da yaşandı. Şarj entegresinin yetkili Apple servisi tarafından tümden değişimi ile çözüldü.
Anladım. Teşekkür ederim. Servi yolu göründü o zaman

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı