tgrat Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #1 Telefonu açmaya çalışırken elma logosundan sonra kapanıyor iTunes falan baglanmıyor yani sıfırlayamıyorum. Yakındaki Telefonculara gittiğimde biri tamir edilmez biri entegre biri anakart diyor Sizce sorun nedir? Nasıl tamir ederim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2021
Telefonu açmaya çalışırken elma logosundan sonra kapanıyor iTunes falan baglanmıyor yani sıfırlayamıyorum. Yakındaki Telefonculara gittiğimde biri tamir edilmez biri entegre biri anakart diyor Sizce sorun nedir? Nasıl tamir ederim?
PC conditioner Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 58 29 Eylül 2021 #2 Merhaba, Kurcalamayın muhtelemen anakart ta bulunan işlemci tetiklemiyor dur anakart yanmış olabilir iPhone yetkili sevisi gönderin cihazı sıfır cihaz verecektir iPhone. Artı -1 Eksi
Merhaba, Kurcalamayın muhtelemen anakart ta bulunan işlemci tetiklemiyor dur anakart yanmış olabilir iPhone yetkili sevisi gönderin cihazı sıfır cihaz verecektir iPhone.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 29 Eylül 2021 #3 PC conditioner dedi: Merhaba, Kurcalamayın muhtelemen anakart ta bulunan işlemci tetiklemiyor dur anakart yanmış olabilir iPhone yetkili sevisi gönderin cihazı sıfır cihaz verecektir iPhone. Genişletmek için tıkla... Garanti yoksa baya bir ödeme de yapar o durumda. Artı 0 Eksi
PC conditioner dedi: Merhaba, Kurcalamayın muhtelemen anakart ta bulunan işlemci tetiklemiyor dur anakart yanmış olabilir iPhone yetkili sevisi gönderin cihazı sıfır cihaz verecektir iPhone. Genişletmek için tıkla... Garanti yoksa baya bir ödeme de yapar o durumda.
KS KS tgrat Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #4 Garanti maalesef yok eski telefon sonuçta. Artı 0 Eksi
PC conditioner Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 58 29 Eylül 2021 #5 Olsun yine de siz orjınal bir servise verin daha temiz sonuclar alırsınız. Artı 0 Eksi
KS KS tgrat Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #6 Yakında orjinal servis olmadığı için telefoncuya vermeyi düşünüyorum sizce 450TL değermi 6s için? Artı 1 Eksi
PC conditioner Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 58 29 Eylül 2021 #7 tgrat dedi: Yakında orjinal servis olmadığı için telefoncuya vermeyi düşünüyorum sizce 450TL değermi 6s için? Genişletmek için tıkla... Aslında cihazınıza bagliysaniz stabilitesi sizi idare ediyorsa verilebilir Artı 0 Eksi
tgrat dedi: Yakında orjinal servis olmadığı için telefoncuya vermeyi düşünüyorum sizce 450TL değermi 6s için? Genişletmek için tıkla... Aslında cihazınıza bagliysaniz stabilitesi sizi idare ediyorsa verilebilir