özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 6 Haziran 2021 #21 Quantum9 dedi: iPhone XR altında model tavsiye edilmiyor. Sırf iPhone almak için eski modelleri neden tercih ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kim tavsiye etmiyor? iPhone 6S bile benim diyen Android'leri tokatlıyor.
Quantum9 dedi: iPhone XR altında model tavsiye edilmiyor. Sırf iPhone almak için eski modelleri neden tercih ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kim tavsiye etmiyor? iPhone 6S bile benim diyen Android'leri tokatlıyor.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.968 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 6 Haziran 2021 #22 özgün deniz dedi: Kim tavsiye etmiyor? iPhone 6S bile benim diyen Android'leri tokatlıyor. Genişletmek için tıkla... O anlamda değil. Gidip sıfır 6S alınmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
özgün deniz dedi: Kim tavsiye etmiyor? iPhone 6S bile benim diyen Android'leri tokatlıyor. Genişletmek için tıkla... O anlamda değil. Gidip sıfır 6S alınmaz.
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.265 Çözümler 8 6 Haziran 2021 #23 Quantum9 dedi: O anlamda değil. Gidip sıfır 6S alınmaz. Genişletmek için tıkla... 6S ve 0 kelimeleri yan yana? Emin misin hocam.
Quantum9 dedi: O anlamda değil. Gidip sıfır 6S alınmaz. Genişletmek için tıkla... 6S ve 0 kelimeleri yan yana? Emin misin hocam.