iPhone 6S alınır mı?

Bütçe
1500-2000
"Kasmak" demek istemiyorum ama yavaş ve ağır çalışacağının garantisi vermek isterim.
iPhone 6S+ iOS 15.7.3 sürümü cihazım var. Günlük kullanımda yani YouTube, WhatsApp, İnstagram ve internet işlemlerinde hiç kasma yaşamıyorum. Çok rahat kullanım sunuyor. Ha tabi şey demiyorum hala çok güçlü değil ama günlük kullanım için hala ideal bir deneyim sunabiliyor. Buna ek olarak JB ile de uğraşıyorum ve tertemiz valla. Bu sene telefon değiştirmeyi düşünüyordum ancak zaten standart bir kullanıcı olduğum için gerek duymuyorum artık. iCloud depolama da olduğu için fotoğraflar konusunda sorun yaşamıyorum. Ne zamanki iPhone 5S ve 6 gibi hissettirir kullanırken ha o zaman işte bırakma zamanı gelmiş derim

Hayır alınmaz, hem 32 GB. S8 bulunabiliyor bu bütçede, S8 bakabilirseniz temizi çok daha iyi.

Hayır alınmaz, hem 32 GB. S8 bulunabiliyor bu bütçede, S8 bakabilirseniz temizi çok daha iyi.
Eyvallah diyelim ki iyi bu adam bu telefonu nereden teslim alacak Trabzonda 1 tane ilan var o da pert. Çevre illeri seçince 1.900'e amoled yanmalı bir ilan var. Diğer ilanlar 3k 4k civarı. Konu başlığında fiyat 2.000 TL.

Onun dışında ne kadar getirisi varsa o kadar iyi. Nasıl günümüzde hala 5S alıcısı varsa bu arkadaş belki seneye bu iPhone 7'yi eminim S8'e göre elinden çok daha rahat çıkarabilir temiz kullanırsa.

Eyvallah diyelim ki iyi bu adam bu telefonu nereden teslim alacak Trabzonda 1 tane ilan var o da pert. Çevre illeri seçince 1.900'e amoled yanmalı bir ilan var. Diğer ilanlar 3k 4k civarı. Konu başlığında fiyat 2.000 TL.
Ben nereden alacağını bilmiyorum, bir sürü ikinci el satış sitesi var. Bakabilirseniz daha iyi olur demişim zaten.
İP7 S8'den daha iyi.
Güldürmeyin hocam. HD+ çözünürlük, IPS panel ve daha da kötüsü hızlı şarjı bile olmayan iPhone 7 mi daha iyi?

Saf performans olarak bakıldığı zaman IP7 daha güçlü bir cihaz. Bu bütçede alınan telefon eski olacaktır ve bu sebepten ne kadar güçlü o kadar iyi.

Performans olarak aralarında fark yok.

Arada 40k civarı bir AnTuTu farkı var. Arkadaşımda S8 modeli var, ikimizde FIFA Mobile oynarız, benim IP7+ ile Ultra da 60FPS sabit oynadığım oyunu kendisi medium da 60FPS oynayabiliyoe grafik yükseltirse 30FPS üstü denendiğinde cihaz kasma yapıyor. İki telefonu da aynı anda kullanınca ciddi bir akıcılık farkı oluyor elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…