iPhone 6S alınır mı?

Bütçe
1500-2000
Arada 40k civarı bir AnTuTu farkı var. Arkadaşımda S8 modeli var, ikimizde FIFA Mobile oynarız, benim IP7+ ile Ultra da 60FPS sabit oynadığım oyunu kendisi medium da 60FPS oynayabiliyoe grafik yükseltirse 30FPS üstü denendiğinde cihaz kasma yapıyor. İki telefonu da aynı anda kullanınca ciddi bir akıcılık farkı oluyor elinizde.
Günümüzde iki cihazda akıcı bir şekilde sorunsuz çalışıyor. Aradaki 40K V9 puan farkı önemli bir fark değil. Ona bakarsak A16 Bionic ile 8 Gen 2 arasında yaklaşık 200 binlik V9 farkı var.

Batarya degisimi konusunda tercih eder miydiniz bilmiyorum fakat Apple ayni zamanda donanim destegini de kesti gecen haziran sonunda 6S icin. Yani Apple servisinde orijinal parca ile degisim yapmiyorlar haberiniz olsun.

ilandaki ürün alınır mı? Yaşadığım yere yakın olduğu için bu ilanı seçtim. Öyle lüks bir telefon aramıyorum. Alıp tamir ettirmeyi düşünüyorum.

Saçmalamayın istersen alınmaz o yaştaki telefon güncellemesi kesildi fazla sürmez App Store'den de bir şey indiremezsiniz tek alo demek için kullanırsınız sonra cihazı demedi demeyin...

Alıp çeyizine mi koyucak telefonu tek alo demek için kullanır..

Cl0ver neresini beğenmedin anlatta bilelim..

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı