iPhone 6S alınır mı?

Isırılmış elma için değmez, 2 TL'ye stickerlar var.

babam normalde iphone se almak istiyordu, hem boyut acisindan iyi, hem butce...ancak dun birkac magaza dolastiktan sonra iphone 6s in boyutlarinin daha uygun olduguna karar verdik, bu butce segmentinde damla centikli, dusuk gam telefonlar bulunuyor. iPhone ise daha kaliteli gibi....Batarya konusunda iphone 5s im vardi, ve 2 yilin ardindan cop oldu, gerci iphone 6s i max 2 yil kullanmayi dusunuyorum. Cevaplariniz icin tesekkurler

Önemsediğiniz Home butonunu anlayamadım? Sizin için olmazsa olmaz mı? iPhone 6 kullanıyorum. Geçen ay home butonum bozuldu ne Touch ID kaldı ne de bastığımda ekran açılıyor. Şu an telefon alacak olsam ilk bakacağım şey fiziksel bir tuşu olmaması. (Ses, açma-kapama vs. haricinde)

ikinci el 1000tl in altinda bulunmuyor...

Burdaki casper amerikada iphone oluyor. Son çıkanlar hariç asla kaliteli olmaz. Zaten üstüne 5 iphone çıktı. Yani 5 kere yavaşlatıldı.
ikinci el 1000tl in altinda bulunmuyor...

600'e kırşehirde hem de telefoncular satıyor?

Home tussuz bir telefon kullanmak istemiyorum, buldugum android home touchlu telefonlar ise hep asus, eski xiaomiler oluyor.

Alınmaz hocam. O bütçeyle daha iyi modeller alabilirsiniz.

Home tussuz bir telefon kullanmak istemiyorum, buldugum android home touchlu telefonlar ise hep asus, eski xiaomiler oluyor.

Neden istemiyon evladım?
Yedek telefonumda home tuşu var sürekli yanlışlıkla son uygulamar açılıyor, sabah akşam dua (!) ediyorum.

uzak dur pili rezalet fiyatı gereksiz özelliklerine göre bendede 6s var 5 senede 3 kez pil değiştirdim lanet ediyorum hergün ömrü geçmiş bir cihaz artık iphone alacaksan 7 plus ve üstü olmalı yoksa 2 3 sene sonra kullanamazsın yazılım desteklemez kasar takılır üzer seni parnı boşa harcamış olursun
tavsiyem xiomi note 8
aldığına pişman kimse görmedim

iPhone diğer özellikleri bir kenara bırakırsak, güncelleme aldığı için ön planda olan bir telefon serisi. iPhone 6s döngüsünün sonuna gelmiş bir telefon ve muhtemelen iOS 14 almayacak. Ayrıca özellikleri günümüz cihazlarının çok gerisinde kalıyor. Sırf Apple olsun diye parayı sokağa atmayın. Her şeyi geçtim, kamerası artık çok eski ve sınırlı yeteneklere sahip. Bu saatten sonra iPhone 8 altı bir telefon almak ölü yatırım anlamına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…