S
Silinen üye 262105
Ziyaretçi
Isırılmış elma için değmez, 2 TL'ye stickerlar var.
babam normalde iphone se almak istiyordu, hem boyut acisindan iyi, hem butce...ancak dun birkac magaza dolastiktan sonra iphone 6s in boyutlarinin daha uygun olduguna karar verdik, bu butce segmentinde damla centikli, dusuk gam telefonlar bulunuyor. iPhone ise daha kaliteli gibi....Batarya konusunda iphone 5s im vardi, ve 2 yilin ardindan cop oldu, gerci iphone 6s i max 2 yil kullanmayi dusunuyorum. Cevaplariniz icin tesekkurler
ikinci el 1000tl in altinda bulunmuyor...
Home tussuz bir telefon kullanmak istemiyorum, buldugum android home touchlu telefonlar ise hep asus, eski xiaomiler oluyor.
uzak dur pili rezalet fiyatı gereksiz özelliklerine göre bendede 6s var 5 senede 3 kez pil değiştirdim lanet ediyorum hergün ömrü geçmiş bir cihaz artık iphone alacaksan 7 plus ve üstü olmalı yoksa 2 3 sene sonra kullanamazsın yazılım desteklemez kasar takılır üzer seni parnı boşa harcamış olursunIyi akşamlar,
iPhone 6S almayı düşünüyorum, 2020'de yeterli mi? Kompakt, kullanışlı bir telefona ihtiyaç duyuyorum. Telefonun üst segment olmasını da istemiyorum.
Ve önemsediğim en önemli noktalardan biri Home düğmesi. Ikinci el fiyati için en iyi telefon 6S gibi...Çokta hoşuma gidiyor, ancak bataryası yeter mi...Şimdiki telefonum 30 güne kapanacak, ve 4000MAH a sahip idi. Samsung GS7 active kullanıyorum. iPhone 6S mantikli mi? Değil ise hangi telefonlari onerirsiniz (kriterlere uygun)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.