iPhone 6s Almak ve 7S'i Beklemek

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaslar. Yurt dışından iPhone 6s alacağım. Aldıktan sonra 7s çıkmasını bekliyecegim 7s cikinca satip 7s alicam. Sizce mantikli mi yapıyorum?

Hayır arkadaşım zarar edersin hiç gerek yok. iPhone 7s'i kesin alıcaksan şimdilik iPhone 5s al sana yeterli olacaktır. Gayet kullanışlı telefon üstelik fiyatı da gayet makul. Eğer ekranı küçük dersen İPhone 6'da alabilirsin temiz 2.el bulabilirsin.

7s'i bekleyeceksen ve eğer 6s'in tasarımı hoşuna gidiyorsa 6 alabilirsin, 6s alman mantıklı değil. 7 çıkacak zaten. Bekle 7 al. 7S ile 7 arasında da tasarım olarak bir fark olmayacak. 7 alırsan sırf yazılımsal fark için 7s alman da saçma olur. Arkadaşım bugda kalmış oyun gibi 7S'in ne olduğu, nasıl olacağı belli değil. Sence de 7S'i düşünmek için çok erken değil mi ? 7'nin çıkmasına çok çok az kaldı. Çıkınca onu al. Eğer ileri zamanda değiştirmeyi düşünürsen 8s falan çıkar İleri zamanın planını yapmak çok da mantıklı değil. Dediğim gibi 7 çıkacak. Bekle 7'yi al bence

Arkadaslar bi erkek olarak rose gold almayi dusunuyorum. Ve rengi hosuma gidiyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir erkege yakisir mi rose gold ?

Renk seçimi tamamen size aittir, sadece bu konuda, başkalarını dinlemeyin ve kendiniz karar verin. Ama tavsiyem 6S almayın ve iPhone 7 alın. 7S ile ilgili sızmış bilgi bile yok. Ama iPhone 7'nin neredeyse her şeyi ortada

Peki 7 alıp sonra satıp 7s almak mantıklı mı? Yurtdisindan alacam zaten.

Bence iPhone SE satın alın, hem güncel, hem ucuz (bir iPhone için) bir cihaz, hem de Rose Gold seçeneği de var.

Selam arkadaslar. Yurt dışından iPhone 6s alacağım. Aldıktan sonra 7s çıkmasını bekliyecegim 7s cikinca satip 7s alicam. Sizce mantikli mi yapıyorum?
Kardeşim İphone 6s alana kara paranın üstüne biraz daha biriktirip çıkınca 7s alırsın. Arkandan kimse kovalamıyor ya. Biraz sabırlı olsan yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…