iPhone 6s Almak ve 7S'i Beklemek

Adam telefonum bozuldu demiyo ki zaten. İdare edemesse bir süre ucuz bir şey alır. Zaten dediğin gibi 2 yıl var arada. Üstüne yine para biriktirir.
Kusura bakmayin hemen araya gireyim ben. Benim telefonum vardi ama 3 aydir kullanamiyorum (istbilisim) yuzunden azami sure filan derken mahkemeye verdirttim uzlastik sayilir. İphone 7 almak istiyorum yurtdisindan 7s cikincada satip 7s alicam. O zaman üniversiteli olucam zaten sikinti olmaz. Ayrica idarelik de 4s verecek bi akrabam halletmeye calisiyorum.

iPhone 5S kullanıcısıyım. Telefonu alalı yaklaşık 3 sene oldu ve halen her ihtiyacıma cevap verebiliyor. Üstelik 3 senedir telefonu kapatıp açmak dışında her hangi bir sıfırlama, resetleme işlemi gerçekleştirmedim. Her yıl iPhone değiştirmek tamamen keyfi bir olaydır şahsen önermiyorum. Eğer 6S alırsan 8 veya 8S çıkana kadar seni çok rahat idare edecektir ki şahsen ekstrem bir durum olmadığı sürece telefonumu değiştirmek için 7S modelini bekliyorum. 7S'in çıkması ile birlikte iPhone 5S 4. yılını doldurmuş olacak artık o zaman 5S'imin durumu da ne olur bilemiyorum ama çok rahat bir şekilde beni idare edecektir.

Ayrıca 1 veya 2 ay sonra iPhone 7'nin tanıtımı yapılır, seneye bu zamanlarda da 7S'in tanıtımı gerçekleştirilir. Diğer arkadaşların dediği gibi 2 sene değil 1 sene 1-2 ay sonra 7S çıkmış olacaktır.

Son düzenleme:
Mantıklı yapmıyorsun. Ayrıca yurtdışından telefon gelmiyor, gümrükte takılıyor.
Bunu yaşayarak mı söylüyorsunuz yoksa kulaktan dolma mı ? Açıkçası kulaktan dolma olduğu aşikar. Gümrükte telefon getirebilirsiniz. Sadece Türkiye'de kullanıp SIM kartından sinyal alabilmeniz için gidip pasaportunuza işletmeniz gerekir. Gümrüğün el koyduğu şeyler 430 € yu geçen ürünler içindir. Ki şimdi diyeceksiniz ki '' E adam iPhone 6s diyor . Bu hayli hayli 430 € yu geçiyor. ' Neyse ki yurtdışından getirilen telefonu özel kullanım sayıp muaf tutuyorlar. Kendim de yurtdışına çıkacağım için bunları bir araştırayım demiştim. Daha geçen gün okumuştum fakat size gösterecek linki bulamadım. :) İyi Forumlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı