iPhone 6S almaya değer mi?

iPhone 6s Plus kullanıyorum. Evet telefon hala taş gibi ve işe yarıyor. Lakin yıl 2020 ve bu dönemde 5 yıl önce çıkmış bir cihaza para vermek iyi bir seçenek değil. Piyasada Xiaomi, Redmi, Honor, Oppo vs.. gibi firmaların ürünleri varken ve uygun fiyatlıyken 5 yıl öncesi bir cihazı tercih etmezdim.

Hayır, tahminimce 2500-3000 TL civarı bir fiyat vereceksiniz. Daha güncel bir Android telefon tercih edebilirsiniz. Şu an iPhone almak istiyorsanız en düşük tercih 8 veya SE(2020) olmalı bence.
Demek istediğim şu ki elinde 6s ve 7 olanlar tabii ki kullanmaya devam edebilir daha güncelleme alacak telefonlar ama şu an sıfırını almaya değmez.

Kesinlikle kazıklanırsın.
Sırf iPhone diye almaya özen gösteriyorsunuz ama iPhone 7'den asağısı çöp.
iPhone 6S in RAM'i islemcisi çöp ve artık zamanın gerisinde kalmıs onun yerine iPhone SE al.
Çünkü iphıne SE RAM'i düaük ve biraz eski olmasına rağmen hala iş gören (eski IPhone'lar arasında) tek iPhone.
(Bence)
iPhone 6s Plus kullanıyorum. Evet telefon hala taş gibi ve işe yarıyor. Lakin yıl 2020 ve bu dönemde 5 yıl önce çıkmış bir cihaza para vermek iyi bir seçenek değil. Piyasada Xiaomi, Redmi, Honor, Oppo vs.. gibi firmaların ürünleri varken ve uygun fiyatlıyken 5 yıl öncesi bir cihazı tercih etmezdim.
Bencede xiami oppo falan almalısın veya iphone istiyosan iphone se al

Hayır, tahminimce 2500-3000 TL civarı bir fiyat vereceksiniz. Daha güncel bir Android telefon tercih edebilirsiniz. Şu an iPhone almak istiyorsanız en düşük tercih 8 veya SE(2020) olmalı bence.
Demek istediğim şu ki elinde 6s ve 7 olanlar tabii ki kullanmaya devam edebilir daha güncelleme alacak telefonlar ama şu an sıfırını almaya değmez.
Kesinlikle katılıyorum. Eski nesil bir Apple cihaz yerine piyasada yüksek donanımlı ve gerçekten iyi yazılımlara sahip firmanın telefonları tercih edilebilir.

Benim arkadaşımda var. Alalı 1 yıl olmadı. 2500TL'nin altında bir fiyata aldı. Sıkıntısı yok. Şimdi 2500TL'nin üstüne satılıyor. 200-300TL daha koy İphone 7 al.

iPhone alacaksan 8 ve üstü alacaksın gerisi boş (iPhone 5 reisi unutmayalım) fakat gerçekten de piyasa da 2'ye 3'e katlayan telefonlar varken iPhone 6S almak mantıklı değil.

2016 Marttan beri kullanıyorum, güzel telefon hala sapasağlam ve yeterli ama 2. elden inanılmaz ucuza ve sapasağlam bulunmazsa alınmaz. O fiyat bandında 6S'ten kat kat güçlü Android telefonlar var, onlara bakmanı öneririm.

Ben geçici telefon olarak bir telefoncudan ikinci el almıştım. Bataryası bitik olmasına rağmen hala kullanılabilir durumda, sıfır yok sanırım ama yine de 2000 lira yerine güvenilir bir telefoncudan (tabi öyle bir şey varsa) 1000 küsür liraya almanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı