iPhone 6S batarya önerisi

dionysoss

Kilopat
Katılım
4 Kasım 2017
Mesajlar
1.295
Çözümler
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Cihazım iPhone 6s. Yaklaşık 2, 5 yıllık kullanım sonucu şarj 2 saatte %50’yi görmeye başladı. Sürekli powerbanke bağlı yaşıyorum resmen. Pil sağlığı %79. yoğun kullandığım için asla ve asla yetmiyor.

Apple servisinde 350 TL verip değiştirmek istemediğim için alternatiflere yöneldim. Yakın zamanda olmasa da uzun vadede değiştireceğim cihazı o yüzden 350 TL masraf yapmak istemiyorum.

Deji (2300mAh) ve Baseus(2200mAh) arasında kaldım. Bir de fotoparçanın fppro bataryası var fakat onun hakkında fazla bir şey bulamadığım için eklemedim seçeneklere.

Bu bataryaları varsa eğer uzun süreli kullanan kişiler yorumlarını belirtebilir mi? Eğer varsa farklı önerilere de açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız ürünlerin markalarını ilk defa gördüm kaliteli mi yoksa sahte mi bilemem. Ama şunu belirteyim, batarya konusu hiçbir şeyde şakaya gelmez. Batarya yerine powerbank alabilirsiniz eğer telefonu değiştirmek gibi bir planınız varsa ve ileride de işinize yarayacaktır.
 
6 Plus ürününe deji marka alıp kendim takmıştım 2-3 ay oldu sanırım bir sorun teşkil etmedi fakat çift taraflı bandı düzgün takmakta fayda var. Veya kendinizin kullandığı daha sağlam bant tercih ediniz.
 
Güçlendirilmiş batarya alacaksan onlar biraz daha kalın olduğu için telefonu toplayınca batarya ekrana temas ediyor ve ekranda dalgalanmalar meydana geliyor alacaksan bu dediklerimi göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
 
Baseus'da Apple sertifikalarına sahip şarj kabloları şarj adaptörleri üretiyor yaklaşık 3 yıldır takip ediyorum bir çok ürününü de kullandım hatta Avrupa'da çok yaygın diyebilirim. Bataryasını keşke test etme imkanım olabilse. Daha önceden 5S telefonumda Deji kullandım memnum kalmıştım. Şu an 6S telefonumda Deji kullanıyorum memnunum pil sağlığı 1 yılda %97 ye düştü. Düzenli şarj etmiyorum her an takıp çıkartabiliyorum bazen 10dk şarj ediyorum bazen yarım saat bazen gece takıp sabah alıyorum ona rağmen çok iyi dayanıyor. Çevremde de bir çok kişi aldı sorun yaşamadı.
 

Geri
Yukarı