iPhone 6S ederi nedir?

Kanka parayı zor kazandım ve şu an çok işime yarıyor bir kere bile kastığını görmedim sadece 16 GB olması sıkıntı.

Bakın olay kasmaması falan değil. Olay cihazın 6 yıllık olması, hafızanın 16 GB olması, bataryanın ölü olması ve yazılım desteği olmaması.

Kanka parayı zor kazandım ve şu an çok işime yarıyor bir kere bile kastığını görmedim sadece 16 GB olması sıkıntı.

Hocam kasmaması normal.
Yazılım iyi, hala gideri olan A9 yonga setini kullanıyor ama @SEMIKAANCAKIR hocamın dediği sorunlar var yoksa 1-2 yıl daha kullanırdınız rahat (aslında şu an bile kullanabilirsiniz 1-2 yıl ama batarya sıkıntı yaratır 16 GB insanı deliye döndürür.)

Hafıza konusunda sıkıntı yaşamıyayım derseniz ben şimdiden önerimi yapayım;

Arkadaşlar siz iyi misiniz pil sağlığı %73 (ölmüş batarya) 2. el 6S telefonu 2000 fiyat çekmek ne? :D

1000 TL'ye satarsa sevinsin ben o kadar bile vermezdim.

Maksimum diye bir fiyat verdim, ben olsam 1400-1500 TL bandına satarım. Ayrıca bunlar 2. el 1 gün kullanırsın iyi gider 2. gün patlar ne olacağı belli olmaz yani. 1000 TL de aşırı ucuz kaçar, alan kişi 1400 TL ödese 200 TL'ye batarya alır bu kadar yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı