iPhone 6S etkinleştirmede SIM kartı geçerli değil sorunu

Hocam bende çok boğuştum bir ara. Sprint karalistedeydi cihazım. Araştırmadığım yurtdışı kaynak kalmadı. Büyük bir oranda açılmıyormuş. Bir çok detayı var. İnternette yazılanların da bir çoğu yanlış. Bilgisizlikten dolayı. geveybiz diye bir firma var. Form dolduruyorsun. Cevap olarak çözüm sunuyorlar. iPhone 4s amerika sprint cihazımı öyle açtırdım. 6S sprint buldum. Onu da gevey denen bi aparatla kullanıyorum. Firmann açamadığımız iphone yok diye sloganı bile var. yorumlara baktım güvenilir. Pişman olmadım. Bakmanızda fayda var. Şimdi sim kilitli iPhone X arıyorum sim kilitli, ucuza. Bulursam o gevey denen aparatı alıp kullanacağım. Arayıştayım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. (siteleri bu: YERLİ ve MİLLİ TÜRKÇE GEVEY | iPhone GEVEY ve Kilit Açma Merkezi )

Herkese merhaba. 2018 yılında Japonya'dan alınıp yasal bir biçimde IMEI kaydı yapılan cihaz sorunsuz şekilde kullanılmaktaydı. Geçtiğimiz haftalar içinde bir yıl kullanılmayan IMEI numaralarının kapanması durumundan dolayı farklı bir SIM kart takıp birkaç hafta kullanayım dedim. SIM takılı değilken sorunsuz biçimde kullanılıyor, ben şahsen Instagram yükleyip yeni değiştirdiğim batarya birkaç kez döngü yapsın diye bir süre hafta kullanmıştım. Ancak SIM kartı takınca "etkinleştirme gerekli" uyarısı ve buna takiben "iPhone 15.8.4 sürümüne güncellendi " uyarısı ve alt tarafta "sürdür" butonu çıkıyor. "sürdür" butonuna bastığımda ise etkinleştiriliyor yazıp ardından başlıktaki uyarıyı veriyor. SIM kartı söküp kullanmaya devam edebilirim ama SIM kartı neden görmüyor diye dert edindim. Birkaç ay önce bataryayı da kendim değiştirmiştim ve bu esnada ön kamerayı bozdum(yeşil oluyor, ön kameraya geçmiyor). Yine geçtiğimiz birkaç ay içinde orta tuşu tamir ettirmek için telefoncuya bıraktım ve tamir ettirdim. Bu sorunun kaynağı ne olabilir? Benden veya telefoncudan dolayı olabilir mi? Cihaz Japonya'dan Docomo diye bir yerden alınmış, mailleri yok. Bilgisi olan üstatlardan yardım bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı